Modul incognito va fi disponibil şi pe WhatsApp. Aşa vei putea fi online dar fără să fii văzut

Badea Violeta 07.07.2022, 15:58
Modul incognito va fi disponibil şi pe WhatsApp. Aşa vei putea fi online dar fără să fii văzut

Veste extraordinară pentru utilizatorii Whatsapp! Se pare că dezvoltatorii celebrei aplicații lucrează la un mod incognito, ce le va permite persoanelor care folosesc Whatsapp să stea online, fără să fie însă văzute de alți utilizatori. În prezent, există doar opțiunea de a decide cine poate vedea data și ora ultimei accesări. Află cum vei putea fi online, fără a fi văzut!

Dezvoltatorii WhatsApp lucrează la o funcție pentru modul incognito

WhatsApp pregătește o schimbare care-i va bucura nespus pe mulți dintre utilizatori. În prezent, dezvoltatorii lucrează la o nouă funcție pentru aplicaţie. Este vorba despre un mod incognito, care va permite utilizatorilor să stea conectați fără a fi văzuți de alte persoane.

Este o funcție așteptată de persoanele care folosesc WhatsApp și doresc să nu fie deranjate de alți utilizatori. Momentan, persoanele care dețin aplicația au posibilitatea de a-și ascunde data și ora ultimei accesări, conform wabetainfo.

Într-o actualizare viitoare, aplicația va adăuga o setare de confidențialitate numită „cine poate vedea când sunt online”, iar utilizatorii vor putea configura, după cum urmează:

  • „Everyone” (Toată lumea);
  • „Same as Last Seen” (La fel ca ultima dată când a fost văzut).

Prin urmare, în cazul în care utilizatorii selectează „My contacts” pentru „Last Seen” și „Same as Last Seen” pentru „online”, asta înseamnă că persoanele care nu apar pe lista de contacte nu vor putea să vadă când sunt online.

O noua functie va fi disponibila pe WhatsApp
O noua functie va fi disponibila pe WhatsApp

Alte funcții la care lucrează WhatsApp

Multe dintre funcțiile la care lucrează acum WhatsApp sunt deja disponibile în aplicațiile concurente. Iar faptul că încearcă să ajungă din urmă concurența nu pare să creeze un impact negativ asupra aplicației. De fapt, a existat mai multă agitație și entuziasm pentru noile caracteristici.

Compania adaugă în aplicație avataruri care pot fi folosite în timpul apelurilor video și, de asemenea, ca autocolante. Facebook permite utilizatorilor să creeze un avatar care funcționează în celelalte aplicații de mesagerie ale sale. Instagram și Messenger acceptă deja avatarurile, prima dintre ele primind suportul la începutul acestui an.

WhatsApp permite, de asemenea, membrilor să editeze textele după ce le trimit. Acest lucru va fi esențial pentru multe grupuri care ar putea dori să facă corecții la mesajele lor lungi. Sau pentru cineva care face multe greșeli de tipar. În afară de funcția de editare, s-ar putea să apară și posibilitatea de a anula trimiterea unui mesaj.

Urmăriți Impact.ro și pe