Modul în care a fost cărată o Dacia 1310, îți arată că România nu merită, încă, nici măcar această mașină – VIDEO

Așa cari o Dacia în România. O pui „călare" pe o altă Dacia

În România e posibil orice, aproape la fel ca în Rusia. Chiar dacă au ifose de europeni occidentali, mulți români nu vor renunța niciodată la vechile metehne. Modul în care a fost cărată o Dacia 1310 pe un drum național demonstrează, încă o dată, că România nu e încă pregătită nici măcar pentru o astfel de mașină. Șoferul respectiv a cărat mașina ca pe o scândură, dar pusă perpendicular pe autoturism, punându-i astfel în pericol pe alți participanți la trafic.

Cum transporți o Dacia cu o altă Dacia? Simplu, o pui pe una deasupra celeilalte

Se zice că geniul românesc n-are limite, dar nici nu poate fi înâeles de oricine. În cazul de față, nimeni n-ar putea să înțeleagă ce-a fost în mintea acelui șofer care a pus o Dacia 1310 perpendicular pe o Dacia „papuc”.

Îți stă mintea în loc. Ai impresia că nu vezi bine. Te gândești că poate e un video editat, dar nu e. E realitatea, e România în 2019. Nici măcar n-a tractat-o. A pus-o ca pe un balot.

Martorii au privit Dacia 1310 și s-au minunat…și au râs, evident

Dacă momentul n-ar fi fost filmat de pasagerul dintr-o mașină aflată în spatele șoferului cu pricina, nici acum n-am fi știut până unde poate merge tupeul unora dintre compatrioții noștri.

Din imagini nu se poate vedea dacă acea Dacia era sau nu prinsă cu frânghii, dar nici nu mai contează. În mașina de unde s-a filmat scena, pasagerii și șoferul s-au amuzat copios, dar e mai mult de plâns, decât de râs. Rar întâlnești un șofer care să dea dovadă de atât de multă iresponsabilitate, chiar și în România.

Nu știm nici dacă mașina cocoțată pe „papuc” e sau nu funcțională. La fel de bine se poate să fie doar o caroserie goală. Probabil o duceau la fier vechi, dar cum au reușit să o urce pe mașină? Știm doar că momentul a fost surprins pe un drum național, în județul Buzău.