Modele de unghii pentru diferite evenimente, inclusiv nunți sau Valentine’s Day. FOTO

Daria Petrescu, Ozana Mazilu 25.07.2021, 14:53
Modele de unghii pentru diferite evenimente, inclusiv nunți sau Valentine’s Day. FOTO

Se spune că unghiile sunt ca o carte de vizită pentru doamne și domnișoare. Însă, atunci când alegem să avem o manichiură specială pentru diverse evenimente din viața nostră, gama este destul de largă. Modelele sunt numeroase și sunt alese în funcție de ținute sau de gustul fiecărei doamne. Astfel că, pentru a vă inspira, vă prezentăm mai jos modele de unghii pentru diferite evenimente, inclusiv nunți sau Valentine’s Day.

Modele de unghii pentru nunți sau Valentine’s Day

În ziua de astăzi, modele de unghii sunt numeroase. De la manichiura clasică până la cele semipermanente sau cu gel, toate pot fi create într-un mod spectaculos. Depimde de inspirația fiecărei persoane. Mai mult, există doamne și domnișoare care aleg să își facă manichiura, de cele mai multe ori în funcție de vestimentația aleasă.

Dacă ești mireasă, poți alege o nuanță nude, pe care poți aplica diferite desene sau pietre discrete, ce pot fi extrem de elegante.

În cazul în care ești doar invitata de la nuntă, poți încerca diverse modele și culori, care să atrgă atenția și să te scoată din anonimat. Iată mai jos, câteva modele de unghii pentru diferite evenimente, inclusiv nunți sau Valentine’s Day.

Un sfat foarte important este să nu alegeți o maniciură la întâmplare. Trebuie să țineți cont de ținuta purtată și de personalitatea dumneavostră. Chiar daca te pregatesti de un eveniment special sau pur si simplu vrei sa alegi o manichiura pentru viata de zi cu zi, totul trebuie analizat.

Modele de unghii cu aspect mat

Aceste modele sunt feminine și sunt alegerea doamnelor în anul 2021. Specialiștii recomandă o maniciură simplă, cu o culoare mată sau un ape care să aplicați strasuri, care să vă scoată din anonimat. Gelul cu aspect mat este perfect pentru un eveniment important sau pentru viața de zi cu zi.

Modele unghii cu gel mate si bijuterii applicate

Poti picta unghiile în negru, și la baza acestora poti aplica o pietricica mică. Manichiura va fi elegantă și cu siguranță admirată de cei din jur. De asemenea, puteti opta pentru diverse abtibilduri si accesorii pentru un plus de efect.

De cele mai multe ori, bijuteriile applicate pe unghii sunt de efect. Pentru a vă aplica aceste bijuterii, nu trebuie neaparat să le putrați la o nuntă, ci și în viața de zi cu zi. Optati pentru modele unghii cu gel si bijuterii aplicate in 2021 deoarece sunt un must-have indiferent de sezon.

Modele unghii cu gel cu aspect sidefat

În continuare, manichiura sidefată rămne la îndemâna oricui. Puteți apela la diverse jocuri de culori ce vă pot da o  stare plăcută. Printre cele mai populare si in trend se numara albul, auriul, argintiul, si rozul prafuit. Elegante si sofisticate, aceste modele unghii cu gel cu aspect sidefat nu vor fi trecute cu vederea.

Pentru Valentine’s Day poți alege manichiura colorată

Pentru o astfel de ocazie, doamnele și domnișoarele aleg să își picteze unghiile în roșu. Pentru a ieși din anonimat, puteți apela la jocurile de culori și combinații jucăușe, perfecte pentru o seară romantică alături de persoana iubită.

Urmăriți Impact.ro și pe