Moarte îngrozitoare pentru un bărbat din Neamț, care a fost găsit tras în ţeapă, într-un gard

Elena Avramescu, Narcisa Tomulescu 23.08.2021, 14:36
Moarte îngrozitoare pentru un bărbat din Neamț, care a fost găsit tras în ţeapă, într-un gard

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Neamț, a avut parte de un sfârşit tragic, după ce a murit tras în ţeapă, într-un gard. Incidentul s-a petrecut după ce victima a băut cu doi cunoscuţi.

Un bărbat din Neamț a fost găsit tras în ţeapă

Incidentul nefericit s-a petrecut noaptea trecută, pe 22 august 2021, în localitatea Nemţişor, comuna Vânători, judeţul Neamţ, când un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit după ce a fost străpuns de ţepuşele unui gard. În decursul zilei de duminică acesta a consumat băuturi alcoolice cu doi cunoscuţi, în localitatea menţionată, însă la un moment dat a plecat, însă a hotărât să se întoarcă. Astfel că a vrut să sară un gard, dar acest lucru i-a fost fatal.

În jurul orei 22.30, proprietarul imobilului a auzit strigăte şi ieşind în faţa imobilului a identificat un bărbat de 40 de ani, care era agăţat de ţepuşele din metal ale porţilor imobilului său. În cauză poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, găsim notat într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Neamţ.

Proprietarul imobilului nu a stat pe gânduri și a solicitat ajutor la numărul unic de urgenţă 112, iar echipajul de Serviciul de Ambulanţă a găsit victima, care avea domiciliul într-o comună învecinată, Pipirig, într-o baltă de sânge, în stop cardio-respirator.

Astfel că leziunea a fost fatală prin străpungerea arterei femurale de o ţepuşă din gard. Cu toate acestea, pacientului i-au fost efectuate manevre de resuscitare şi transportat la Spitalul Orăşenesc din Târgu Neamţ, însă imediat după a survenit decesul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...