MM Stoica se ia de rivalii de la Dinamo, după ce Straton a debutat la FCSB. „Nu e ok!”

Marian Cărăvan 21.09.2020, 15:22
MM Stoica se ia de rivalii de la Dinamo, după ce Straton a debutat la FCSB. „Nu e ok!”

Dat afară de la Dinamo, Cătălin Straton a debutat deja la FCSB. Fotbalistul s-a aflat între buturile noii sale formații în FCSB – FC Argeș 3-0, înntr-un meci din etapa a patra a Ligii 1. După ce Straton a debutat la FCSB, MM Stoica se ia de rivalii de la Dinamo și aruncă săgeți spre oficialii din Ștefan cel Mare.

MM Stoica se ia de rivalii de la Dinamo, după ce Straton a debutat la FCSB

Dacă Dinamo s-a descotorosit de portarul Cătălin Straton, de această situație a profitat rivala FCSB. Cătălin Straton a șidebutat în poarta roș-albaștrilor, în FCSB – FC Argeș 3-0, în etapa a patra a Ligii 1.

Evoluția sa a fost apreciată de MM Stoica, directorul sportiv neoficial al echipei patronate de Gigi Becali. Acesta le-a transmis și un mesaj rivalilor de la Dinamo, după meciul câștigat clar de FCSB, cu ex-dinamovistul Straton între buturi.

„Straton a fost ce aveam nevoie, ne-a venit mănuşă. Nu am înţeles sincer, dar nu e problema mea, e strategia oamenilor, dar nu am înţeles cum Straton în ultimii doi ani… Să nu discutăm ce a fost pe la Călăraşi sau pe la Timişoara, că el a apărat foarte bine în ultima vreme, dar acolo avea şi încărcare foarte mare, erau multe ocazii, dar cel puţin în perioada în care Dinamo suferea, cu jucători absenţi şi cu atâtea probleme ce aveau, Straton a închis poarta, chiar a apărat foarte, foarte bine.

Am găsit liber un portar foarte bun şi cu o vârstă perfectă şi care este este dornic să-şi ia o revanşă pentru că nu cred că a fost ok să îndepărtezi un portar atât de bun, în formă atât de bună”, a declarat Mihai Stoica, la ProX.

MM Stoica se ia de rivalii de la Dinamo, după ce Straton a debutat la FCSB. „Nu e ok!” Sursa foto: Facebook FCSB

Cătălin Straton, neplătit la Dinamo?

Cătălin Straton a fost anunțat de antrenorul Cosmin Contra că nu se mai află pe lista de priorități a clubului din Ștefan cel Mare. Practic, goalkeeper-ul de 30 de ani avea de ales între a merge la echipa secundă a „câinilor roșii” sau a pleca. În ambele variante, cu un mare inconvenient, neplata salariilor restante.

„Dacă tot te duci la rivali, la FCSB, și au nevoie de tine, atunci nu-ți mai dăm nici cele două salarii restante. Accepți sau mergi să te antrenezi la Dinamo 2 pe termen nelimitat. Acesta este ultimul cuvânt, nu avem ce negocia, i-au transmis spaniolii. Cătălin avea de ales între a accepta termenii lor și să plece pe drumul lui, fie să stea exilat, nu se știe cât, la liga a treia”, au spus apropiații lui, potrivit gsp.ro.

Lui Cătălin Straton, 30 de ani, nu-i vine să creadă cum s-a descotorosit Dinamo de el.

„M-am dus acasă și eram singur, iar până când au venit fetele îmi venea să plâng de nervi! Nu pentru că am plecat în acest mod, ci pentru că voiam și simțeam că pot să fac mai multe pentru Dinamo.

Crești un copac și după nici nu-l lași să crească, îl tai direct de la rădăcină. Așa au făcut cu mine!”, a declarat Cătălin Straton pentru GSP.

 

Urmăriți Impact.ro și pe