Misterul relației dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, elucidat. Cum s-au dat de gol cei doi îndrăgostiți

Anca Manolica 17.10.2022, 08:40

Cu toată că nu au anunțat oficial niciodată că formează un cuplu, cei doi s-au dat recent de gol pe rețelele sociale. După ce a încheiat mult mai devreme sezonul competițional de tenis, Sorana Cîrstea a ales să plece într-o vacanță binemeritată. Dar nu singură, ci împreună cu iubitul său, Ion Ion Țiriac. Iată unde și cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți.

Sorana Cîrstea, concediu de vis alături de Alexandru Ion Țiriac

Sportiva din București a decis să profite de timpul liber și a plecat în vacanță, într-o aventură unică în Himalaya, cel mai înalt lanț muntos de pe glob! Aceasta a escaladat muntele și a ajuns aproape de Vârful Everest, „Acoperișul lumii”, de unde a publicat mai multe fotografii pe rețelele sociale. Nu a mers singură, însă, ci alături de Ion Țiriac Jr..

Deși cei doi nu au anunțat oficial că formează un cuplu, ei s-au dat de gol pe Instagram. Imaginile postate din vacanța din munții Himalaya ilustrează aceleași zone, ceea ce ne dă de înțeles că Sorana Cîrstea a ales să petreacă un concediu de vis alături de Alexandru Ion Țiriac, foarte departe de ochii tuturor.

„Sunt doar un mic copil lângă un munte foarte mare”, a scris Sorana Cîrstea, în descrierea unei fotografii care o ilustrează privind către Vârful Everest, cea mai înaltă culme din lume, 8849 de metri.

„Uneori, visul copilăriei este despre o destinație”, a scris Ion Țiriac Jr., pe Instagram, în descrierea unei fotografii cu el de pe munte.

Fotografie postată de Sorana pe Instagram Story
Fotografie postată de Sorana pe Instagram Story

Nu va mai fi prezentă pe teren, în 2022

Sportiva aflată pe locul 39 WTA a fost nevoită să încheie sezonul competițional mai devreme în acest an. În urma unei accidentări la umăr suferite la US Open, aceasta nu a mai putut lua parte la turnee în ultima perioadă, astfel că, la începutul lunii octombrie ea a anunțat că nu va mai juca în 2022.

„Încă de la US Open m-am confruntat cu o accidentare la umăr. Perioada de recuperare este mai lungă decât mă așteptam și de aceea nu am participat la niciun turneu în ultimele săptămâni.

Am decis să închei aici sezonul 2022, pentru a mă putea recupera și pentru a putea construi o echipă puternică. Ne vedem pe teren în 2023!”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram, la începutul lunii octombrie.

Sorana Cîrstea a jucat ultimul meci oficial pe 13 septembrie, atunci când a pierdut în fața locului 118 WTA, Simona Waltert (Elveția), în primul tur la WTA 125 Țiriac Foundation Trophy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...