Miss Univers 2021. Cine este şi cum arată cea mai frumoasă femeie din lume

Ana Anitoiu 13.12.2021, 13:16

Miss Univers 2021 și-a primit coroana, duminică, 12 decembrie. Cea mai frumoasă femeie din lume are 21 de ani și a fost în centrul unui moment controversat al finalei celei de-a 70-a ediții a celebrului concurs, din cauza unei abilități inedite pe care o are. Prezentatorul evenimentului ce a avut loc în orașul israelian Eliat a fost criticat pentru o întrebare neobișnuită pe care i-a adresat-o tinerei pe scenă.

Cine este și cum arată Miss Univers 2021

Titlul de Miss Univers 2021 i-a revenit tinerei Harnaaz Sandhu, Miss India. Brunetă, cu părul lung și o înălțime de 1.76 metri, ea a ocupat primul loc pe podium. Locurile doi și trei au fost ocupate de Miss Paraguay, Nadia Ferriera, respectiv de Miss Africa de Sud, Lalela Mswane.

Harnaaz Sandhu s-a născut pe 3 martie 2000, în orașul Guru Har Sahai din statul indian Punjab. Tânăra face parte dintr-o familie adeptă a religiei monoteiste ce se numește Sikhism.

Miss Univers. Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume
Miss Univers 2021, Harnaaz Sandhu

Momentul controversat în care a fost implicată Miss Univers 2021

Harnaaz Sandhu a intrat în trendurile de pe Twitter chiar înainte de a câștiga titlul de Miss Univers 2021, în urma unui moment controversat. Prezentatorul concursului, actorul american Steve Harvey, i-a cerut să imite un animal, spunându-i că a auzit că are această abilitate.

„Am auzit că imiți destul de bine animale. Haide să o auzim pe cea mai bună [imitație] a ta”, i-a cerut Steve Harvey.

„Nu mă așteptam să fac asta în fața întregii lumi”, a răspuns Miss Univers 2021, înainte de a primi titlul. Ea a imitat totuși o pisică, spunând că iubește aceste animale.

Prezentatorul evenimentului a fost criticat pentru provocarea lui, mai ales în contextul în care altor concurente le-a pus întrebări de substanță. De exemplu, Miss Marea Britanie, Emma Coliingridge, s-a referit la implicarea ei în lupta împotriva violenței domestice, iar Miss Panama, Brenda Smith, a povestit cum a reușit să se angajeze la Organizația Națiunilor Unite.

Ce mesaje a transmis Miss Univers 2021

Totuși, Miss Univers 2021 a avut șansa de a transmite mesaje mai importante în rundele de întrebări. Harnaaz Sandhu a fost întrebată cum ar convinge oamenii că schimbările climatice nu sunt o farsă. Când a rămas printre ultimele trei candidate, ea a dezvăluit și ce sfat le-ar da tinerilor din prezent.

„Sincer, mi se frânge inima să văd cum natura trece printr-o mulțime de probleme și toate acestea din cauza comportamentului nostru iresponsabil. Este momentul pentru mai puține discuții și mai multe acțiuni fiindcă fiecare acțiune ar putea ucide sau salva natura. Prevenirea și protejarea sunt mai bune decât căința și reparațiile și de acest lucru încerc să vă conving pe voi astăzi”

„Cred că cea mai mare presiune cu care se confruntă tinerii de astăzi este aceea de a crede în ei. Să știi că ești unic și că acest lucru te face frumos. Nu vă mai comparați cu alții și haideți să vorbim despre lucrurile mai importante ce se întâmplă în lume în prezent. Cred că acesta este lucrul pe care trebuie să îl înțelegeți. Ieșiți în față, vorbiți în numele vostru deoarece voi sunteți liderul din viața voastră. Sunteți propria voastră voce. Eu am crezut în mine însumi. De aceea am ajuns astăzi aici”, au fost declarațiile tinerei.

La cea de-a 70-a ediție a concursului de frumusețe Miss Univers, reprezentanta României, Carmina Cotfas, în vârstă de 21 de ani, nu a fost selectată să facă parte dintre cele 16 concurente care au participat la finala de duminică.

Ediția anterioară a celebrului concurs de frumusețe Miss Univers a fost câștigată de miss Mexic, Andrea Gamiz. Competiția a avut loc în vara acestui an după ce a fost amânată în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus. Vezi și cum a devenit o fostă Miss UK mai bogată decât Regina Angliei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...