Mirela Vaida, umilită de fani: „Să vă fie rușine „

Diana Radu 13.05.2020, 10:32
Mirela Vaida, umilită de fani: „Să vă fie rușine „

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, de pe Antena 1 a fost umilită de fani din cauza ținutei pe care a ales să o poarte în ediția de ieri a emisiunii. Se pare că fanii au fost deranjați de lungimea prea scurtă a pantalonilor.

Mirela Vaida, aspru criticată pentru ținuta purtată

Celebra prezentatoare a ales să poarte în cadrum emisiunii o pereche de pantoloni scurți de culoare galben muștar împreună cu un tricou cu imprimeu de păun, pe care le-a accesorizat cu o pereche de pantofi galbeni și cu niște cercei în formă de pene de păun. Pentru pantalonii scrurți, Mirela Vaida a fost aspru criticată de către fani, care au considerat indecentă dimensiunea pantalonilor scurți pentru un format TV.

mirela vaida, criticata, tinuta, pantaloni scurti
Mirela Vaida, aspru criticată pentru ținuta purtată. sursă foto: Cancan

„Bă da îmbrăcată ești”, „Nu a ajuns materialul la pantaloni? S-au terminat rochiile de prin magazine?”, i-au scris câțiva următitori Mirelei Vaida pe Instagram, acolo unde vedeta a publicat o poză cu ea înainte de emisiune.

De asemenea, vedeta Antenei 1 a mai primit un val de reproșuri și cu privire la invitații pe care îi aduce prea des în platou, și anume Viorel și Vulpița. „Dacă ai mai avea și alți invitați ar fi perfect”, „Mai scăpăm și noi de Viorel și de Vulpița?”, „O televiziune de nota o. Să vă fie rușine”, au scris fanii care s-au săturat să doar pe Vulpița la televizor.

Însă, prezentatoarea TV pare să se fi obișnuit deja cu ochii vigilenți ai criticilor și cu comentariile negative, drept pentru care nu a mai avut nicio reacție de acestă dată. În ceea ce-i privește pe invitații ei, Vulpița și Viorel, Mirela a subliniat de mai multe ori că acesștia vor apărea pe sticlă atâta timp cât aduc audiențe colosale emisiunii Acees Direct, de pe Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe