Mirela Vaida s-a iubit cu un bărbat care era mai cunoscut decât ea. A fost și el cântăreț

Stan Filon 23.08.2020, 12:28
Mirela Vaida s-a iubit cu un bărbat care era mai cunoscut decât ea. A fost și el cântăreț

Mirela Vaida nu mai are nevoie de nicio prezentare. Prezentatoarea Acces Direct este căsătorită acum și are trei copii frumoși, dar este și o celebră interpretă de muzică populară. La începutul carierei sale însă s-a iubit cu un bărbat mai celebru decât ea.

Mirela Vaida s-a iubit cu un bărbat care era mai celebru decât ea

În 2002, Mirela Boureanu-Vaida era o cântăreaţă aflată la debut şi avea un iubit mai cunoscut decât ea, Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, în mare vogă la vremea respectivă. Cei doi au fost și surprinși împreună de presa mondenă a vremii.

Mirela Boureanu avea doar 20 de ani, participase la mai multe festivaluri de muzică şi tocmai câştigase un casting prin care devenise membră a trupei de fete Ho-Ra.

Mirela Vaida s-a iubit cu un bărbat care era mai celebru decât ea
Mirela Vaida s-a iubit cu un bărbat care era mai celebru decât ea, Claudiu de la No-Name

Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Vaida

”Pentru viitorii ei fani, avem o veste bună: Mirela este singură! Din februarie, s-a despărţit de iubitul ei, Claudiu de la No-Name”, scriau ziarele în 2003. Are trei copii cu Alexandru Vaida. Actualului soţ nu-i place să fie în centrul atenției.

Alexandru Vaida este director comercial la o companie și călătorește foarte mult prin țară. „El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram.

El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, explica Mirela Vaida într-un interviu pentru revista Viva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...