Mirela Vaida, pusă la zid din cauza Vulpiței de la Acces Direct. Motivul pentru care au criticat-o dur fanii

Madlen Moraru 03.07.2020, 14:29
Mirela Vaida, pusă la zid din cauza Vulpiței de la Acces Direct. Motivul pentru care au criticat-o dur fanii

Mirela Vaida a devenit ținta internauților, care au pus-o la zid din cauza Vulpiței de la Acces Direct. Prezentatoarea s-a trezit cu o serie de mesaje, în secțiunea de comentarii, de pe rețelele sociale. Totul a dus la izbucnirea unor serii de critici foarte aspre pentru vedeta celor de la Antena 1.

Mirela Vaida, pusă la zid din cauza Vulpiței de la Acces Direct

Mirela Vaida a primit foarte multe mesaje și comentarii acide din partea celor care altădată îi urmăreau cu drag și activitatea din mediul online. De aceea, o fotografie cu vedeta chiar din momentele în care se afla în platoul de filmare al emisiunii sale a reușit să atragă foarte multă atenție în rândul urmăritorilor.

Însă, în loc să o felicite pentru look-ul pe care l-a afișat, fie pentru edițiile sale din emisiunea de pe Antena 1, mulți au preferat să îi lase doar comentarii critice. După cum ați putea ghici, motivul acestui scurt scandal de pe Instagram l-a reprezentat „telenovela” dintre Vulpița și Viorel Stegaru. Din același motiv ar fi demisionat și Emily Burghelea, asistenta ei de la TV. Românii nu par să mai suporte edițiile în care cei doi sunt pe canapea pe post de invitați. Și nici scenariile pe care reprezentanții postului le-au pregătit pentru soții originari din Vaslui, după cum o arată și tipul de comentarii primite recent de Mirela Vaida.

Mirela Vaida, pusă la zid din cauza Vulpiței de la Acces Direct. Motivul pentru care au criticat-o dur fanii
Mirela Vaida a primit o serie de comentarii negative pe Instagram din partea fanilor

Frumoasa blondină s-a trezit cu o serie de mesaje foarte urâcioase în dreptul pozei publicate recent pe Instagram. Alături de imagine, Mirela Vaida le-a transmis mesajul „Lejer… De vară!” fanilor ei, dar a fost total ignorată! Cel mai probabil prezentatoarea s-a referit și la outfitul ei chic, dar nimeni n-a avut ochi pentru asemenea detalii.

Motivul pentru care au criticat-o dur fanii

„Nu vă e rușine?Acum sunt la școala de șoferi, fac vocalize, la toamnă ce faceți? Îi faceți studenți la Universitate? Nu mai aveți limite?”, i-a transmis o fană Mirelei Vaida, în mediul online.

Primul mesaj a fost urmat de un altul, la fel de acid: „Eu nu înțeleg cum au voie să facă școala de șoferi că spuneau că au doar 8 clase și este dată legea acum, cei cu 8 clase nu mai au voie să facă școala de șoferi, ori la ei legea nu se aplica!”.

„Schimbă subiectele idioate de la emisiune!”, i-a mai transmis un alt urmăritor, în secțiunea de comentarii, prezentatoarei de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe