Mirela Vaida, mărturisire din căsnicie. Vedeta a recunoscut de ce adoarme mereu cu cei mici. „Asta se întâmplă”

Stan Filon 27.06.2022, 20:25

Mirela Vaida, celebra prezentatoare de televiziune, a venit cu detalii intime din căsnicia ei. Vedeta a acordat un interviu recent în care a recunoscut că nu prea mai doarme în același pat cu soțul său și a venit și cu explicații. Prezentatoarea este mamă a trei copii și spune că ar mai vrea încă doi copii, însă ar vrea să fie gemeni, deoarece așa ar scăpa mai ușor, după cum crede ea.

Mirela Vaida, mărturisiri din căsnicie

Așadar s-au aflat detalii din viața intimă a Mirelei Vaida, în vârstă de 40 de ani, care nu prea mai împarte același pat cu soțul său, Alexandru Vaida. Cei doi sunt căsătoriți din 2009 și au împreună trei copii. Artista a recunoscut că ambii vin obosiți acasă, iar ea adoarme de cele mai multe ori alături de cei mici.

Prezentatoarea Mirela Vaida a spus că ea își adoarme copiii în fiecare seară. Îi ajută să își spună rugăciunea apoi le citește câte o povestioară, după care adoarme ea înaintea copiilor.

Mirela Vaida, marturisiri din casnicie
Mirela Vaida, marturisiri din casnicie

„Da, dar și când te prind”

„Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim. Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor. Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?». Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»”, a povestit Mirela Vaida, în cadrul podcastului realizat de interpretul de muzică populară, Valentin Sanfira.

Mirela și Alexandru au împreună doi băieți și o fetiță, însă prezentatoarea de televiziune se pare că nu vrea să se oprească aici. Vedeta a spus că își mai dorește două fetițe. Mai mult decât atât, aceasta a recunoscut că  ar vrea să fie mamă de gemene, deoarece are și numele pregătite pentru ele.

„Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”, a mai declarat Mirela Vaida.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...