Mirela Vaida, mai senzuală ca oricând în vacanța de Paște. ”E prima oară în viață”

Iancu Andreea 06.05.2021, 09:01

Prezentatoarea Acces Direct este una dintre cele mai îndrăgite figuri din televiziune, fiind apreciată pentru personalitatea frumoasă și talentul descoperit de public datorită participării recente la emisiunea „Te cunosc de undeva”. Puțini au văzut-o însă pe Mirela Vaida într-o ipostază atât de senzuală precum cea afișată în imaginile din vacanța de Paște. Vedeta de la Antena 1 a reușit să își ia câteva zile libere pentru a petrece un concediu departe de casă, în Egipt. Astfel, fanii prezentatoarei au putut să o admire în toată splendoarea, așa cum nu au mai văzut-o până acum.

Mirela Vaida, apariție senzuală în vacanța de Paște

După o perioadă plină, în care a reușit să se împartă între filmările în direct pentru emisiunea Acces Direct, participarea la „Te cunosc de undeva” și familia sa numeroasă, Mirela Vaida a simțit nevoia de o pauză. Prezentatoarea de la Antena 1 a decis să își facă bagajele și să plece împreună cu soțul său, Alexandru, într-o vacanță. Pentru că și-a dorit o destinație însorită, unde să se bucure de căldură, Mirela Vaida a ales să petreacă vacanța de Paște în Egipt. Și cum un concediu în doi nu a mai avut de ceva vreme, vedeta a decis să îi lase pe cei trei copii acasă, cu bunicii.

Deși, conform tradiției, sărbătoarea Paștelui se petrece în familie, Mirela a ales să își asculte inima și a plecat să se relaxeze după oboseala acumulată în ultima perioadă. Prezentatoarea a fost implicată în numeroase proiecte solicitante, a trecut printr-o perioadă dificilă și delicată în urma incidentului în care ar fi putut să fie rănită grav, în direct, astfel că era nevoie de o pauză de la întreaga agitație. În plus, cei trei copii ai familiei sunt extrem de drăgălași și energici, reușind să o epuizeze pe vedetă, care a mărturisit recent că se simte obosită.

Am sacrificat tradiţia românească pentru o vacanţă pe care eu mi-o doream asiduu după ultimile săptămâni. Sunt foarte obosită, şi fizic şi psihic, şi atunci am decis cu soţul meu să chemăm bunicii să stea cu nepoţii, iar noi să mergem într-o destinaţie caldă, să ne relaxăm, a declarat Mirela Vaida pentru tvmania.ro.

Mirela Vaida, surprinsă în vacanța de Paște într-o ipostază senzuală
Prezentatoarea Mirela Vaida, alături de soțul său, Alexandru, în vacanța din Egipt

„E prima oară când facem asta”. Cum s-a fotografiat prezentatoarea

Chiar dacă s-a bucurat de timpul petrecut alături de soțul său, plimbându-se prin împrejurimi și admirând unele dintre cele mai cunoscute atracții turistice din lume, Mirela Vaida nu a uitat de familie. Aceasta a recunoscut că s-a gândit că va fi un Paște în care nu este alături de familie, însă a decis să continue seria de lucruri atipice pe care le-a experimentat în acest an și a plecat în vacanță în schimbul mesei tradiționale de Paște. Astfel, fanii au putut să o descopere pe Mirela Vaida într-o ipostază senzuală, specifică unei vacanțe, după ce vedeta s-a pozat purtând un costum de baie. Astfel, dincolo de ținutele cu care ne-a obișnuit în emisiune, prezentatoarea a afișat și această ținută relaxată.

E prima oară în viaţă când facem astfel de lucruri, pentru că de obicei Crăciunul şi Paştele îl petrecem în familie. Dar anul ăsta pentru mine a fost un an atipic, din mai multe puncte de vedere, aşa că am decis să plecăm, a mai spus vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...