Mirela Vaida, apariție surprinzătoare! Fanii au rămas cu gura căscată: „Nu-mi vine să cred”

Diana Radu 09.06.2020, 14:51
Mirela Vaida, apariție surprinzătoare! Fanii au rămas cu gura căscată: „Nu-mi vine să cred”

Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct, Mirela Vaida și-a surprins fanii cu o apariție surprinzătoare. Vedeta Antenei 1 și-a făcut o schimbare de look. Aceasta a optat pentru varianta de bob scurt. Iată cum arată!

Mirela Vaida, schimbare de look. Cum arată vedeta?

Prezentatoarea TV și-a obișnuit fanii cu lungimea medie a părului său, însă acum s-a tuns scurt. De asemenea, Mirela Vaida își ține la curent fanii, așa că a împărtășit cu aceștia pe contul său de Instagram o fotografie cu noul său look.

Frumoasa prezentatoare este o femeie care se poate considera împlinită până la vârsta de 37 de ani. Cu toate că Mirela Vaida este are trei copii mici, aceasta are o siluetă de invidiat și se bucură de o carieră de excepție.

mirela vaida, schimbare de look, vedeta antena 1
Mirela Vaida, schimbare de look. Cum arată vedeta?

Fotografia a adunat peste 12.000 de like-uri și a stârnit mai multe comentarii în rândurile fanilor care i-au admirat noul look. „Super frumoasă tunsoarea”, „Nu-mi vine să cred”, „Ești o frumoasă. Îmi place bluza este superbă”, „Doamne .Ești atât de frumoasă”, „Felicitări. Frumoasă și harnică”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Pe lângă emisiunea pe care o prezintă de luni până vineri la Antena 1, Mirela Vaida jocă în piese de teatru, fiind angajată a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. De asemenea, aceasta susține diverse cântări la evenimente alături de trupa sa Zaza band. Așadar, Mirela Vaida reușește să combine într-un mod foarte eficient meseria de actriță, cu cea de cântăreață, de prezentatoare TV și de mamă.

Însă, în ciuda meseriilor pe care le practică, Mirela Vaida a terminat un liceu cu profil de informatică și a urmat Facultate de Drept, pe care a absolvit-o cu 9,35. Ulterior acesta s-a specializat cu un Master în Dreptul Comunității Europene în cadrul Facultății de Drept a Universității București și cu unul în Comunicare și Relații publice, din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice.

Urmăriți Impact.ro și pe