Mirel Rădoi s-ar putea umple de bani după plecarea de la națională. Cine l-a sunat pe antrenorul român

Andrei Cezar 24.11.2021, 11:30
Mirel Rădoi s-ar putea umple de bani după plecarea de la națională. Cine l-a sunat pe antrenorul român

Mirel Rădoi s-ar putea umple de bani după plecarea de la națională. Deși oficialii Federației Române de Fotbal încearcă să îl convingă să rămână pe banca primei reprezentative, fostul selecționer nu pare tentat să accepte propunerea FRF. El ar putea, în schimb, să ajungă la marea rivală a clubului pentru care a scris istorie ca jucător.

Mirel Rădoi s-ar putea umple de bani după plecarea de la echipa națională. Unde ar putea ajunge să antreneze

Mirel Rădoi și-a încheiat mandatul de selecționer după ”dubla” cu Islanda și Liechtenstein, dar există discuții ca el să continue pe banca primei reprezentative. Însă fostul selecționer nu duce lipsă de alte oferte. Este un antrenor apreciat, mai ales pentru performanțele obținute cu naționala de tineret. De asemenea, și la echipa de seniori a României a reușit câteva rezultate remarcabile.

El a dezvăluit că a primit mai multe oferte în perioada cât a fost selecționer  al României, pe care însă le-a refuzat, dorindu-și să continue proiectul de la echipa națională.

Ultima ofertă vine din zona arabă. După ce a declinat propunerea celor de la Al Ain (Emiratele Arabe Unite) la mijlocul lunii octombrie, Rădoi este acum ofertat de o nouă formație din fotbalul arab. De această dată din Arabia Saudită.

Mirel Radoi s-ar putea umple de bani dupa plecarea de la nationala. Cine l-a sunat pe antrenorul roman

Mirel Rădoi ar putea merge la o echipă rivală

Potrivit elbaladtv.net, Mirel Rădoi este dorit cu insistenţă de Al Nassr, cea mai mare rivală a lui Al Hilal. Ar fi o adevărată lovitură în fotbalul arab dacă Mirel Rădoi ar accepta.

Al Nasr trece printr-o perioadă dificilă. Echipa se află pe locul 9 în campionat, la 10 puncte distanţă față de liderul Damak, fostul club al lui Constantin Budescu. Antrenorul Pedro Emanuel a fost demis recent din cauza rezultatelor slabe, iar în ”pole position” pentru a-i lua locul se află Mirel Rădoi.

Fostul selecționer al României a scris istorie în tricoul celor de la Al Hilal, rivala lui Al Nasr, pentru care a evoluat între 2009 și 2011, după transferul de la Steaua (actuala FCSB). Tocmai acest aspect l-ar putea împiedica pe Rădoi să devină antrenorul celor de la Al Nasr. Fanii echipei rivale din Riyadh îl respectă și acum pe fostul selecționer al României pentru ceea ce a făcut la Al Hilal.

Meciul dintre Al Nassr și Al Hilal este cunoscut drept „derby-ul Riadului”, rivalitatea dintre cele două cluburi fiind printre cele mai mari din Arabia Saudită.

Urmăriți Impact.ro și pe