Mirel Rădoi a declanșat războiul cu Gigi Becali și vărul acestuia, Giovanni. Promite dezvăluiri senzaționale. ”O să vedem ce interese au”

Stan Filon 15.11.2020, 18:04
Mirel Rădoi a declanșat războiul cu Gigi Becali și vărul acestuia, Giovanni. Promite dezvăluiri senzaționale. ”O să vedem ce interese au”

Selecționerul României, Mirel Rădoi, este supărat pe nașul său de cununie, Gigi Becali, dar și pe vărul acestuia, Giovanni Becali, care l-au atacat în ultima perioadă. Antrenorul naționalei a avut o ieșire nervoasă și chiar a amenințat cu o ”analiză exactă”, legată de interesele celor care îl acuză.

Selecționerul Mirel Rădoi a declanșat războiul cu Gigi Becali și vărul acestuia, Giovanni

Mirel Rădoi a susținut o conferință de presă de un sfert de oră în care nu s-a mai putut stăpâni și a ieșit la atac, după ce a fost arătat cu degetul la scenă deschisă. Acesta nu a făcut acuzații cu nume și prenume, dar Gazeta Sporturilor susține că principalele sale ținte au fost Gigi și Giovanni Becali.

Mirel Rădoi a spus, sâmbătă, că „după meciul cu Irlanda de Nord putem să vorbim despre cei care mă atacă, ce interese au, ce jucători, imagine sau anumit antrenor vor să promoveze”, iar ținta afirmațiilor lui sunt Gigi și Giovanni Becali.

Mirel Radoi a declansat razboiul cu Gigi Becali si varul Giovanni
Mirel Radoi a declansat razboiul cu Gigi Becali si varul Giovanni

”O să avem timp să vorbim despre fiecare în parte”

„Pot să fac și eu o analiză asupra celor care mă critică, dar nu am la dispoziție acum timpul necesar pentru a realiza așa ceva. În momentul de față n-am acest timp, să văd exact unde duc ele, care sunt interesele lor, dar după meciul cu Irlanda de Nord o să putem să vorbim în detaliu.

O să avem timp să vorbim despre fiecare în parte. Să vedem ce interese au, de a-și promova anumiți jucători sau o anumită imagine sau un anumit antrenor. Așa, dacă acum mă apuc să vorbesc la general, am putea scăpa din vedere multe lucruri și analiza n-ar mai fi exactă”, a spus amenințător Mirel Rădoi.

Rădoi a mai declarat că toate atacurile parcă sunt orchestrate de cineva și vin chiar înaintea meciurilor importante și au ca scop să pună presiune pe el și să-i facă munca mult mai grea.

„Sunt deja obișnuit să văd că lucruri legate de mine și de anumiți jucători sunt declarate sau apar în spațiul public în ziua meciului sau cu o zi înainte. Nu știu de ce, dar văd că foarte multe persoane știu deja în locul meu unde o să fiu, ce o să fac după meciul cu Irlanda de Nord”.

Cel care a spus ce va face Mirel Rădoi după meciul cu Irlnda a fost chiar Giovanni Becali, care a declarat cu o oră înaintea conferinței de presă a lui Mirel Rădoi că selecționerul României își va prezenta demisia și va prelua echipa Universitatea Craiova.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...