Mircea Radu se întoarce. Ce urmează să facă la TVR

Redacția IMPACT 01.07.2020, 20:59

Mircea Radu, celebrul prezentator TV revine în forță la Televiziunea Română, unde va ocupa o nouă poziție, începând cu această lună. Ce atribuții va avea jurnalistul?

Noi funcții pentru Mircea Radu, la televiziunea națională

Mircea Radu este noul director de comunicare al TVR, începând cu această lună. Potrivit unui anunț venit din partea televiziunii, prezentatorul TV ocupă funcția de Șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol.

„Consilier în management al Preşedintelui-Director General al TVR, Doina Gradea, atribuţiile sale fiind legate de proiectele editoriale şi de imagine ale televiziunii publice, Mircea Radu va îndeplini şi sarcinile de coordonator cu atribuţii de Șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol”, se arată într-un anunț al Televiziunii Române.

Totodată, jurnalistul este și consilier al președintelui TVR Doina Gradea, poziție pe care o ocupă din ianuarie 2020, scrie paginademedia.ro.

În decembrie 2017, Mircea Radu a părăsit TVR pentru a fi gazda unei emisiuni difuzate de Antena 1, „Ie, Românie”. Dat fiind faptul că emisiunea nu a a vut audiențe majore, a fost mutată din grilă după mai multe ediții.
La sfârșitul anului trecut, Mircea Radu a mai prezentat și „Down the road. Aventura”, o producție care îi avea în prim-plan pe opt tineri cu sindrom Down, care pornesc într-o călătorie prin România.

În anii 2000, Mircea Radu se număra printre cei mai populari prezentatori TV din România, datorită emisiunii „Din Dragoste” care l-a consacrat.

„Emisiunea aia a fost atât de puternică încât a şters tot ce am făcut până la „Din Dragoste“ şi, se pare, puţinul pe care l-am făcut după, chestiune care, o să râzi, dar mie îmi convine. Pentru că atât de multă pasiune am pus în emisiunea aceea şi atât de mult mi-a plăcut, atât de împlinit am fost, încât este normal ca oamenii să mă perceapă ca fiind „Mircea Radu de la «Din Dragoste»”, a declarat Mircea Radu, într-un interviu acordat pentru Adevarul, în martie 2018.

Urmăriți Impact.ro și pe