Mircea Lucescu n-a mai suportat și s-a certat cu fanii care îl contestau. Ce le-a strigat românul

Stan Filon, Narcisa Tomulescu 21.04.2021, 20:42
Mircea Lucescu n-a mai suportat și s-a certat cu fanii care îl contestau. Ce le-a strigat românul

Mircea Lucescu n-a mai suportat și a sărit la scandal cu fanii lui Dinamo Kiev, care îl contestă meci de meci, deși echipa lor de suflet tocmai ce s-a calificat în finala Cupei Ucrainei! Ultrașii lui Dinamo Kiev nu pot uita istoria antrenorului român la echipa rivală Șahtior.

Mircea Lucescu s-a certat cu fanii lui Dinamo Kiev, care îl contestă la fiecare meci

La fiecare meci, Mircea Lucescu este contestat. De fiecare dată, fanii propriei sale echipe îi cer antrenorului român să-și dea demisia și să plece, chiar dacă echipa lor favorită conduce chiar și cu 4 la 0! Mircea Lucescu i-a privit de fiecare dată și nu a acordat atenție celor auzite din tribune.

Ei bine, la ultimul meci antrenorul român și-a pierdut pur și simplu răbdarea. Echipa mergea bine, meciul a fost câștigat iar Dinamo Kiev s-a calificat în finala Cupei Ucrainei. Fanii tot nu au fost mulțumiți. I-au cerut din nou românului să plece.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu este pe primul loc în campionat și joacă finala Cupei Ucrainei

De data aceasta, Mircea Lucescu le-a răspuns. ”Voi nu sunteți Dinamo!”, le-a strigat de mai multe ori antrenorul român fanilor lui Dinamo Kiev, aflați chiar în spatele băncii tehnice. Jucătorii lui Dinamo Kiev, antrenați de românul atât de contestat, nu au avut probleme cu Ahrobiznes Volocisk, pe care au învins-o cu scor de neprezentare, 3-0. Lednev, Besiedin și Buyalskyy au marcat golurile formației pregătite de Mircea Lucescu.

În finala Cupei Ucrainei, Dinamo Kiev o va întâlni pe câștigătoarea dintre Oleksandriya și Zorya. De parcă nu ar fi suficient că joacă finala Cupei, echipa antrenată de Mircea Lucescu este peprimul loc, la zece puncte distanță de rivala Șahtior. Inclusiv antrenorul lui Șahtior, Luis Castro, a recunoscut că lupta la titlu este încheiată, după meciul direct. ”Cred că s-a încheiat campionatul”, a spus dezamăgit tehnicianul lui Șahtior.

Mircea Lucscu, în vârstă de 76 de ani, este unul dintre cei mai titrați antrenori din România. A condus printre altele echipa națională a României, precum și echipele Corvinul Hunedoara, Dinamo București, Brescia, Reggiana, Rapid București, Internazionale Milano, Galatasaray, Beşiktaş Istanbul, Șahtar Donețk și Zenit Sankt Petersburg, iar între anii 2017 și 2019 a fost selecționer al reprezentativei Turciei. În anul 2015, Lucescu a devenit al cincilea om care a antrenat 100 de meciuri în Liga Campionilor UEFA, după Alex Ferguson, Carlo Ancelotti, Arsène Wenger și José Mourinho.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...