Mircea Lucescu, mesaj ferm după ce s-a spus că nu mai vrea să se întoarcă în Ucraina. „Nu mi-e frică de nimeni. Voi juca peste tot cu echipa mea”

Sorin Barbu 15.02.2022, 15:38

Mircea Lucescu, gest superb din Turcia. Antrenorul lui Dinamo Kiev a acordat un interviu în care a fost întrebat dacă îi este teamă de război și dacă se va mai întoarce în Ucraina, în condițiile în care trupele Federației Ruse sunt masate, în număr mare, la graniță. Tehnicianul român a spus că nu-i este frică și a promis că la finalul cantonamentului din Turcia se va întoarce cu echipa lui Kiev.

Mircea Lucescu nu vrea să plece din Ucraina

Mircea Lucescu și Dinamo se află în cantonament în Turcia și s-a zvonit că antrenorul român se teme să se întoarcă în Ucraina, în condițiile în care războiul pare că bate la ușă. Federația Rusă are peste 100.000 de soldați la graniță, iar oficialii NATO susțin că această forță uriașă se pregătește să invadeze Ucraina. Chiar președintele țării a spus că are informații că atacul va începe miercuri, iar jurnaliștii britanici au aflat chiar ora la care va începe ofensiva.

În acest climat tulbure s-a zvonit că Mircea Lucescu nu mai are de gând să se întoarcă la Kiev. Antrenorul român a acordat un interviu în care a transmis un mesaj ferm.

„Programul a fost anunțat pe site-ul clubului cu mult timp în urmă. Pe 13 februarie, am început un cantonament în Antalya și vom fi aici până pe 22 februarie. Voi juca cu echipa mea peste tot în Ucraina!”, a promis antrenorul român.

„Il Luce” le-a mai spus că jurnaliștilor de la www.aa.com.tr că nu este prima oară când trece prin momente tensionate în Ucraina. I s-a întâmplat și în anul 2014, când separatiștii au preluat controlul regiunii Donbas.

„Am fost antrenorul lui Șahtior până în ultimul moment, la incidentele din 2014. Nu mi-e frică de nimeni. Nu se pune problema ca Dinamo Kiev să nu revină din Antalya, pe 22 februarie. Treaba noastră este să facem fotbalul mai bun”, a spus Mircea Lucescu, citat de www.aa.com.tr.

Interesant este faptul că Rinat Ahmetov, fostul patron al lui Mircea Lucescu de la Șahtior, a plecat de urgență la Zurich, la bordul unui avion privat.

Urmăriți Impact.ro și pe