Mircea Geoană, la volan după ce a băut vin. Ce a putut să spună Șoșoacă despre gestul scandalos al fostului președinte al Senatului

Iancu Andreea 04.08.2021, 16:05
Mircea Geoană, la volan după ce a băut vin. Ce a putut să spună Șoșoacă despre gestul scandalos al fostului președinte al Senatului

Fostul lider PSD, Mircea Geoană, este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din țara noastră, mai cu seamă după ce a deținut o mulțime de funcții importante, aflându-se chiar la un pas de a deveni președintele României. În ciuda carierei sale impresionante, Mircea Geoană a trecut cu vedere regulile și făcând un gest ilegal, fiind surprins la volan după ce a băut vin. Actualul Secretar general adjunct al NATO se afla împreună cu soția sa, Mihaela Geoană, atunci când a avut loc fapta.

Mircea Geoană, surprins la volan după ce a băut vin

Fostul președinte de partid se poate mândri cu un CV impresionant. Mircea Geoană a fost extrem de aproape de a deține funcția de președinte al României, devenind celebru pentru afirmația “Mihaela, dragostea mea, am învins!”, replica rostită pe scenă în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, înainte de numărarea tuturor voturilor. Chiar dacă ulterior a fost nevoit să accepte înfrângerea, politicianul și-a continuat cariera și a fost, pe rând, ministru de Externe, ambasador și în prezent Secretar general adjunct al NATO. În timp ce cariera sa este admirabilă, conduita lui Mircea Geoană lasă de dorit, după ce acesta a fost surprins la volan după ce a băut vin.

Deși nu sărbătorea vreo ocazie specială, fostul lider politic aniversând în urmă cu mai multe zile, pe 14 iulie, vârsta de 63 de ani, el și soția sa au decis să iasă în oraș, la cină. Cunoscuți pentru faptul că au o relație extrem de sudată, cei doi parteneri s-au bucurat de vremea plăcută și de preparatele din pește, pe care le-au servit, așa cum se cuvine, alături de un pahar de vin alb. Totuși, timpul petrecut împreună l-a făcut pe Mircea Geoană să uite câte pahare de vin a consumat, imaginile surprinse de reporterii evz.ro dezvăluind că acesta a consumat cel puțin două sticle de vin. Îngrijorător a fost faptul că Geoană a decis să plece la volanul propriei mașini după ce a consumat o cantitate considerabilă de alcool.

Mircea Geoană, la volan după ce a băut vin
Fostul politician s-a urcat la volan după ce a băut vin
foto – evz.ro

Cum a reacționa Diana Șoșoacă după gestul fostului președinte al Senatului

După ce Mircea Geoană a fost văzut urcându-se băut la volan, au apărut numeroase reacții, printre care și cea a Dianei Șoșoacă. Deputatul a condamnat gestul fostului lider de partid, explicând faptul că notorietatea acestuia îi poate influența pe oamenii de rând să comită ilegalități. În plus, politicianul a menționat pericolul de accident la care s-a expus Mircea Geoană după ce a condus sub influența alcoolului.

Fiecare își asumă. O să i se facă dosar penal dacă are o anumită alcoolemie. Dacă au niște funcții, asta nu înseamnă că nu sunt și ei oameni. Totuși, având în vedere cine e, că are vizibiltate foarte mare, fiind un exemplu pentru o mare parte dintre români. Așa nu, pentru că de aici se poate ajunge la accidente mortale. La ora asta nu e nimeni cotat prezidențiabil foarte bine, pentru că alegerile ar trebui să fie peste trei ani, a declarat deputata Șoșoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe