Mircea Geoană ar suferi de o boală foarte grea. L-a transformat total, de aceea arată diferit

Andrei Simion 01.12.2022, 14:48
Mircea Geoană ar suferi de o boală foarte grea. L-a transformat total, de aceea arată diferit

Mircea Geoană ar suferi de o boală foarte grea. Problema de sănătate l-a transformat total. Acesta este motivul pentru care secretarul general adjunct al NATO arată diferit, aproape de nerecunoscut.

Mircea Geoană, probleme grave de sănătate

Fostul preşedinte al PSD, în prezent secretar general adjunct al NATO, trece printr-o perioadă extrem de complicată, din cauza unei probleme de sănătate ce l-a transformat complet. Mircea Geoană se confruntă cu o boală foarte grea, pentru care medicii i-au recomandat un tratament foarte puternic, conform romaniatv.net.

Unele surse spun că Mircea Geoană ar fi fost diagnosticat cu cancer limfatic și că tratamentul cu citostatice pe care l-a primit a dat roade. Secretarul general adjunct al NATO nu a confirmat și nici nu a negat această afirmație. Fostul lider al PSD nu a vorbit despre starea sa de sănătate.

Mircea Geoana ar suferi de o boala foarte grea. L-a transformat total, de aceea arata diferit
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la o ceremonie cu prilejul sărbătoririi Zilei NATO, la ministerul Apararii Nationale din Bucuresti, duminica 3 aprilie 2022. Foto: Inquam Photos/ George Calin

Mircea Geoană, despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidențiale

Numele lui Mircea Geoană, în prezent în vârstă de 64 de ani, a fost vehiculat în contextul alegerilor prezidenţiale din 2024. Unele voci au spus că secretarul general adjunct al NATO ar putea candida pentru funcția de șef al statului, susținut de PSD. Fostul președinte al Partidului Social Democrat a spus, în luna august, că i se par premature aceste discuții.

„Sunt implicat, așa cum e firesc, moral și etic, în funcția de înaltă răspundere la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele și cred că cel mai important lucru e să ne facem datoria fiecare, astăzi și mâine. Sunt multe zvonuri.

Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții. Sunt multe alte probleme care frământă și românii, și țările aliate. Avem un război la graniță, avem o perioadă complicată. De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând”, a spus atunci Mircea Geoană, la Digi 24.

Urmăriți Impact.ro și pe