Mircea Geoană a recunoscut adevărul despre boala sa. „Am avut o sperietură”. Care este starea de sănătate a adjunctului NATO

Mircea Geoană a recunoscut adevărul despre boala sa. „Am avut o sperietură”. Care este starea de sănătate a adjunctului NATO

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană a vorbit pentru prima dată despre problemele de sănătate cu care se confruntă. „Legat de sănătate, am avut o sperietură. Sunt bine”, a declarat el.

Diagnosticat cu o boală extrem de grea

Geoană este convins că a depășit hopul avut, și asta datorită unei gene bune și a harului Domnului.

„Sunt bine. Am avut o sperietură. Har Domnului și fiindcă am o genă bună, m-a ajutat să trec peste hop. Am avut o sperietură care a trecut. Ne uităm înainte”, a spus Mircea Geoană, în emisiunea lui Marius Tucă, transmisă de Gândul.

S-a speculat în presă că Mircea Geoană, după ce a fost diagnosticat cu o boală extrem de grea, a urmat un tratament extrem de dur în urma căruia a rămas fără păr și extrem de slăbit.

Și mărturie stau imaginile preluate de televiziuni de la reuniunea NATO din noiembrie de la Bucureşti, în care apare secretarul general adjunct al NATO era de nerecunoscut.

Unele surse spun că Mircea Geoană ar fi fost diagnosticat cu cancer limfatic și că tratamentul cu citostatice pe care l-a primit a dat roade.

Mircea Geoana ar suferi de o boala foarte grea. L-a transformat total, de aceea arata diferit
Mircea Geoana

Geoană se simte bine și merge înainte

Iată că boala s-a suprapus peste momentul în care numele lui Mircea Geoană, în prezent în vârstă de 64 de ani, a fost vehiculat în contextul alegerilor prezidenţiale din 2024. Unele voci au spus că secretarul general adjunct al NATO ar putea candida pentru funcția de șef al statului, susținut de PSD. Fostul președinte al Partidului Social Democrat a spus, în luna august, că i se par premature aceste discuții.

Acum, Mircea Geoană a confirmat că starea lui de sănătate este bună, se simte bine și că merge înainte.

„Sunt implicat, așa cum e firesc, moral și etic, în funcția de înaltă răspundere la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele și cred că cel mai important lucru e să ne facem datoria fiecare, astăzi și mâine. Sunt multe zvonuri.

Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții. Sunt multe alte probleme care frământă și românii, și țările aliate. Avem un război la graniță, avem o perioadă complicată. De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând”, a spus atunci Mircea Geoană,

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...