Mircea Badea s-a dezlănțuit după ce a aflat de gafa lui Florin Cîțu. ”Bine că nu a făcut ca Dragnea”

Stan Filon 11.08.2021, 18:46
Mircea Badea s-a dezlănțuit după ce a aflat de gafa lui Florin Cîțu. ”Bine că nu a făcut ca Dragnea”

Mircea Badea s-a dezlănțuit la adresa premierului Florin Cîțu, care a recunoscut că a fost prins băut la volan, a stat două zile în arest și a plătit și o amendă imensă, în urmă cu 20 de ani, în Statele Unite ale Americii. Realizatorul de televiziune l-a comparat cu Liviu Dragnea!

Mircea Badea s-a dezlănțuit la adresa lui Florin Cîțu, după ce acesta și-a recunoscut gafa

Așadar, Mircea Badea a văzut și el declarațiile premierului Florin Cîțu, care în urmă cu 20 de ani a stat în arest două zile și a plătit o amendă imensă, în Statele Unite ale Americii, după ce a fost depistat băut la volan. Realizatorul emisiunii ”În gura presei” nu s-a putut abține și a comentat scurt știrea.

”Deci Catzu a condus băut în SUA, a făcut și pârnaie pe temă și a ascuns asta?? Nu e nicio problemă. Bine că nu s-a întâlnit cu Trump, ca Dragnea!”, a scris Mircea Badea pe o rețea socială. Mesajul jurnalistului a fost distribuit de mii de internauți.

Mircea Badea s-a dezlantuit la adresa lui Florin Citu, dupa ce acesta si-a recunoscut gafa
Mircea Badea s-a dezlantuit la adresa lui Florin Citu, dupa ce acesta si-a recunoscut gafa

A fost reținut două zile, după ce a șofat băut, în urmă cu 20 de ani, în SUA

În presa din România a apărut informația că Florin Cîțu ar fi avut probleme cu legea, în urmă cu 20 de ani, pe când era în SUA. Astăzi, premierul a confirmat informațiile apărute în presă, dar s-a arătat intrigat că această informație nu a fost publicată în campaniile electorale în care avea contracandidat PSD-ul, ci au apărut acum, când candidează pentru prima funcție din PNL.

”Acum 20 de ani, a fost vorba de DIY, este vorba de conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenţie, am făcut o greşeală acum 20 de ani. Eu am condus, a fost o greşeală, am condus, am plătit foarte scump, a trebuit să-mi vând maşina, să merg un an de zile pe jos. Nu e un motiv pentru care să te mândreşti. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informaţie, apare acum în competiţia internă din PNL”, a declarat premieru Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu a mai apărut pe prima pagină a zirelor și ieri, după ce a fost întrebat cât costă o pâine. Acest a recunoscut că nu știe și a motivat acest lucru prin faptul că el încearcă să nu mai consume pâine, așadar nici nu cumpără. A mai fost întrebat de asemenea cât costă un litru de ulei, însă nu a mai răspuns, dar nici nu a dat de înțeles că ar cunoaște prețul cu care se vinde un litru de ulei în magazinele din România.

Urmăriți Impact.ro și pe