Mircea Badea, reacție virulentă din cauza unei vedete din România. A răbufnit în direct „Dar cât mănâncă?”

Anca Manolica 09.03.2023, 13:11
Mircea Badea, reacție virulentă din cauza unei vedete din România. A răbufnit în direct „Dar cât mănâncă?”

Mircea Badea este unul dintre cei mai vocali prezentatori TV de la noi din țară. Adesea, în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, critică vedetele din showbiz-ul românesc. Recent, acesta a comentat pe marginea unor declarații făcute de Selly, care a spus că ajunge să cheltuie pe lună chiar și 20.000 de euro. Ce a avut de spus Mircea Badea

Mircea Badea, reacție virulentă la adresa lui Selly

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români, un multimilionar în subscriberi și în vizualizări pe rețelele sociale. În vârstă de 22 de ani, acesta a reușit până acum ceea ce mulți doar visează. Are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, dar și actor și producător de film.

A pornit pe acest drum încă de acum zece ani și a reușit să adune în jurul său o comunitate impresionantă de internauți care îi urmăresc și apreciază munca. Din fericire pentru el, cifrele atinse pe platformele din online i-au adus în cele din urmă posibilitatea să trăiască o viață fără griji.

Recent, vlogger-ul a fost fost invitatul lui Denise Rifai în cadrul emisiunii sale de la Kanal D „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Printre altele, acesta a dezvăluit faptul că ajunge să cheltuie pe lună între 10.000 și 20.000 de euro. Această declarație a stârnit imediat vâlvă în mediul online, iar prezentatorul de la Antena 3 nu s-a putut abține să nu comenteze și el pe marginea acestui subiect.

„Spune că este un om cumpătat. Corect. Ăștia mai predispuși la excese… cheltuiesc alte sume… Altfel, oamenii cumpătați cheltuiesc între 10.000 și 20.000 de euro (..)

Dar cât mănâncă? Dar cât plătește chirie? Vă dați seama că dacă n-ar fi cumpătat ar cheltui 100.000 de euro lunar”, a reacționat Mircea Badea.

Selly
Selly

Citește și: Selly vorbește în premieră despre căsătorie. Ce a stabilit cu iubita, Smaranda. „Avem multe lucruri în comun”

Pe ce cheltuie vloggerul banii

Andrei Șelaru, pe numele său real, a acceptat provocarea lui Denise Rifai și răspuns celor 40 de întrebări pentru ca cei care îl urmăresc să îl cunoască mai bine. A vorbit, printre altele, și despre cheltuielile sale de zi cu zi.

„Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă. Cu siguranță mult, însă sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu pe cât posibil cumpătat.

Poate nu pare după sume, însă în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să îl menții și banii se cheltuie mai ușor decât ai crede.

De fiecare dată, dacă eu mă gândesc oare câți bani am cheltuit luna trecută, am un răspuns mai mic decât atunci când verific efectiv extrasul de cont, pentru că cheltuielile se adună foarte ușor, dar încerc să fiu cât de cumpătat posibil.

Cheltui bani pe mâncare, pe chirie, pe vacanțe, pe transport, pe benzină. Am o viață destul de plictisitoare, dacă cineva ar fi să urmărească ce fac într-o zi, nu s-ar gândi că aș cheltui sume atât de mari de bani.”, a dezvăluit Selly, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și: Ce meserie ar fi avut Selly dacă nu avea succes cu vlogul. A recunoscut fără ruşine: „Aş fi acceptat” (exclusiv)

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...