Mircea Badea, reacție șocantă: „Sunt un ratat”. Declarațiile neașteptate făcute de jurnalist

Andrei Cezar 12.05.2020, 12:06
Mircea Badea, reacție șocantă: „Sunt un ratat”. Declarațiile neașteptate făcute de jurnalist

Declarație șocantă făcută de Mircea Badea în urma reproșurilor aduse de Nicu Alifantis. Jurnalistul Antenei3 și-a cerut scuze, la solicitarea artistului, pentru că a atacat cântăreții în această perioadă de pandemie.

Declarații neașteptate făcute de Mircea Badea

Mircea Badea a fost pus la zid de Nicu Alifantis, după ce realizatorul emisiunii ”În gura presei” i-a atacat pe artiști în această perioadă. Cântărețul i-a adresat o scrisoare deschisă în care îi sugerează prezentatorului să își ceară scuze față de cei pe care i-a jignit. Ironic, Mircea Badea îi sugerează, la rândul său, să schimbe postul de televiziune, având în vedere că emisunea sa este difuzată foarte târziu. Oră care ”ar putea fi folosita pentru creatie muzicala”.

”Nu mi-a dat prin cap niciodata ca Nicu Alifantis, pe care il iubesc, face parte din aceeasi breasla cu Chirila sau cu Ristei sau cu orice alt produs popcorn. Domnul Alifantis imi spune ca am gresit si ca se incadrezeaza in aceeasi breasla cu artistii care au nickuri in loc de nume. Inteleg ca am jignit artistii romani si ca trebuie sa imi cer scuze. Daca mi-o cere domnul Nicu Alifantis, e in regula: va cer scuze.

Mai inteleg ca sunt un ratat. E foarte posibil. Nici macar nu am pornirea de a incerca sa caut contra argumente. Sunt si dezgustator. De asemenea posibil, dar puteti aplica aceeasi reteta pe care mi-o recomandati: schimbati canalul. E si foarte tarzie emisiunea mea. Ora respectiva ar putea fi folosita pentru creatie muzicala nu pentru nervi si resentimente.

Cu privire la ocolirea dumneavoastra, domnule Alifantis, lucrurile sunt rezolvate deja: „social distancing” e lege. Cu stima si cu sincere urari de succes. Dumneavoastra si breslei din care va revendicati.”, scrie Mircea Badea pe o rețea de socializare.

Mircea Badea, reacție șocantă:
Mircea Badea, reacție șocantă: „Sunt un ratat”. Declarațiile neașteptate făcute de jurnalist

Alifantis: ”Apreciez sincer scuzele dumneavoastră”

Într-o notă conciliantă, actorul i-a răspuns la mesaj lui Mircea Badea acceptându-i scuzele.

”Domnule Mircea Badea,

Vă mulțumesc pentru replica dumneavoastră civilizată la scrisoarea deschisă pe care v-am adresat-o și apreciez sincer scuzele dumneavoastră. Mă bucur din toată inima să-l reîntâlnesc pe omul Mircea Badea pe care-l știam! Aș mai adăuga că nu v-am considerat nici ratat, nici dezgustător, cât despre ora târzie, cu părere de rău, nu voi schimba canalul. Toate cele bune!”, a scris Nicu Alifantis.

Urmăriți Impact.ro și pe