Mircea Badea, lăsat fără cuvinte. Ce vedetă vine la Antena 1

Ioana Bucur 07.02.2022, 17:30
Mircea Badea, lăsat fără cuvinte. Ce vedetă vine la Antena 1

După o absență destul de lungă de pe micile ecrane, este mai pregătită ca oricând să revină în forță, toate detaliile fiind deja stabilite. Surpriza cea mare nu va fi doar pentru admiratorii săi, vedeta fiind urmărită, în mediul online, de peste 700.000 de oameni, ci pentru unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la Antena 3. Mircea Badea. Află cine a bătut palma cu șefii Antena 1 pentru o nouă emisiune.

Ce vedetă a bătut palma cu Antena 1

După ce s-a retras din televiziune și a devenit mama unui băiețel superb, celebra prezentatoare s-a dedicat total programelor concepute de ea pentru a-i ajuta pe cei care se luptă cu kilogramele în exces sau care vor să își construiască un stil de viață echilibrat, bazat pe mișcare fizică și o alimentație sănătoasă – principii pe care și ea le aplică, zi de zi, de ani buni, rezultatele fiind ușor de observat.

Acum, după o absență destul de lungă de pe micul ecran, Carmen Brumă, căci despre ea este vorba, și-a anunțat întoarcerea în televiziune, ea urmând să se alăture unui proiect ce i se potrivește ca o mănușă.

Chiar dacă nu a mai putut fi văzută la TV, iubita lui Mircea Badea are o adevărată „armată” de urmăritori – peste 200.000 pe Instagram și peste 550.000 pe Facebook.

Carmen Brumă se alătură echipei emisiunii MediCOOL de la Antena 1. Colegii săi de platou vor fi medicii Mihai Pautov – medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni – și Elena Popa – medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetică Medicală – și Ana Barbu, consultant certificat în somnul copiilor.

Mircea Badea, lăsat fără cuvinte. Ce vedetă vine la Antena 1
Carmen Brumă face parte din echipa emisiunii MediCOOL, de la Antena 1

„Sunt încântată de echipa cu care am lucrat”

Vedeta se declară încântată de întoarcerea la Antena 1, mai ales într-un proiect care i se potrivește atât de bine și care „este în concordanță cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile”: alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă.

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanță cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă.

Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a spus Carmen Brumă.

Rolul lui Carmen Brumă în cadrul proiectului MediCOOL este acela de autor de programe de slăbit. Vedeta și echipa emisiunii îşi propun să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...