Mircea Badea, discuţie halucinantă cu un poliţist care l-a oprit în trafic. Prezentatorul nu s-a putut abţine: „Vreţi să ţip?”

Ioana Bucur 20.01.2022, 12:25
Mircea Badea, discuţie halucinantă cu un poliţist care l-a oprit în trafic. Prezentatorul nu s-a putut abţine: „Vreţi să ţip?”

Cei care îl urmăresc seară de seară la emisiunea sa știu deja că are o relație „specială” cu oamenii legii. Mircea Badea a povestit recent o discuție halucinantă cu un polițist care l-a oprit în trafic. Prezentatorul a refuzat să răspundă întrebării agentului, deranjat fiind de gestul făcut de bărbatul în uniformă. Cum a decurs discuția și cum a ajuns să promită că, dacă va fi pus într-o situație similară, îl va suna pe nimeni altul decât Raed Arafat.

Mircea Badea, un nou episod cu un polițist care l-a oprit în trafic

Drumul spre și de la studioul „În Gura Presei” este, de multe ori, plin de peripeții pentru celebrul om de televiziune. Mircea Badea a povestit, în timpul pasei cu emisiunea prezentată de Mihai Gâdea, că a fost oprit, din nou, de poliție în timp ce mergea spre casă.

La un moment dat, în timp ce conducea, a văzut un echipaj în spate, cu semnalele luminoase și acustice pornite, așa că s-a gândit să meargă cât mai aproape de partea dreaptă a drumului, pentru a face loc oamenilor legii. În cele din urmă, și-a dat seama că, de fapt, el era cel „urmărit”.

„Pe mine m-a urmărit miliția aseară prin oraș. Cu nino-nino, cu girofar sigur. Am oprit când am văzut că mă urmărește poliția.

Mă duceam acasă, noaptea, de la muncă. Mergeam ca un om cu mașina mea veche, ponosită, cu o viteză minimă. Zic să mă dau cât mai pe dreapta să treacă miliția. M-am gândit că au o treabă importantă, că se duc să-i pupe pe infractorii de la Bolintin, poate au un indiciu și l-au prins pe bombardierul de la Arad.

Ei nu treceau. Erau în spatele meu. M-am oprit”, a povestit Mircea Badea.

„Dacă vreți să țip, pot să țip”

Doar că agentul care l-a oprit a avut parte de o reacție la care cu siguranță nu se aștepta. În momentul în care l-a întrebat dacă știe de ce a fost oprit, Mircea Badea a ținut să îi puncteze că nu poartă mască de protecție, cu toate că legea o cere.

„Se dă jos un tinerel, foarte plin de el. Mergea ca șmecherii către mașina mea. Vine și zice: „Știți de ce v-am oprit?”. Eu îi spun: „Nu purtați mască”. El zice: „Știți de ce v-am oprit?” și eu îi spun: „Nu purtați mască”.

Eu purtam mască. Eu când plec de la serviciu, ca să nu zică nimeni că l-am infectat eu, îmi pun masca pe bot până la mașină. Și după aia nu o mai scot până acasă. Eu aveam masca, polițistul nu.

El continuă și zice: „V-am oprit pentru că…”. Eu îi zic: „Dacă vreți să țip, pot să țip. Nu purtați mască. Circulă o lege, cică pe stradă să pui masca pe față. Nu o aveți.” N-a mai știut ce să zică.”

Mircea Badea, discuţie halucinantă cu un poliţist care l-a oprit în trafic
Mircea Badea

A promis că îl va suna pe Raed Arafat

Iar dialogul fabulos nu s-a oprit la mască. Mircea Badea a reușit chiar să îl încurce pe polițistul care l-a oprit, punctând că nu are polița RCA tipărită în mașină întrucât, potrivit legii, nu mai este obligat să o facă.

Zice: „Dați-mi actele”. A început să se uite. Eu m-am oferit: „Vreți să vă arăt și extinctorul?”. Zice: „Asigurarea!”. Eu, care citesc legile, n-am RCA tipărit, de-al dracu. De ce? Pentru că e dreptul meu să n-am. Zice: „Asigurarea”. Eu îi zic: „Nu o am tipărită. Nu mă aștept să știți. Am ținut cursuri deseori noaptea. E un hobby de-al meu. Mai țin cursuri de legislație oamenilor legii. Conform onoratei instanțe, nu e nevoie ca eu, conducător auto, să o am.”

Păi zice: „Eu nu știam asta”. Dar nu mă miră. Îi zic: „Dacă vreți, vă dau un link.”

Zice: „Mă duc până la mașină și mă întorc”. Vine de la mașină și îmi spune: „V-am oprit pentru că aveți un bec ars la poziție pe spate”.

„Ați văzut din actele pe care vi le-am înmânat că am făcut ITP-ul acum două zile, deci becul mergea. Probabil o să-l înlocuiesc. Vreți chiar acum:”, i-am spus.

Mircea Badea și-a încheiat povestea spunând că și-a promis că, dacă va mai fi oprit vreodată de un polițist care nu poartă mască, îl va suna pe Raed Arafat să îi spună că „oamenii legii zădărnicesc combaterea răspândirii bolilor. Oamenii legii nu respectă legea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...