Mircea Badea, despre greşeala imensă pe care o face Simona Halep. În ce nu ar trebui să investească banii niciodată

Andrei Cezar, Mihai Roșoiu 21.07.2021, 15:46
Mircea Badea, despre greşeala imensă pe care o face Simona Halep. În ce nu ar trebui să investească banii niciodată

În ultima perioadă, Simona Halep a ales să investească tot mai mulți bani în domeniul imobiliar. Deține un hotel în Mamaia, o pensiune în Poiana Brașov, dar și trei case, toate construite în ultimul an – una în cartierul de lux al Capitalei, Primăverii, și alte două la Snagov. Cunoscutul realizator TV Mircea Badea este contrariat de alegerea jucătoarei de tenis de a-și ridica locuințe în România și spune că dacă ar avea doar o mică parte din câștigurile Simonei, ar ”uita româna pe aeroport”.

Mircea Badea, despre greşeala imensă pe care o face Simona Halep

Simona Halep este una dintre cele mai bogate femei din România. În urma performanțelor sale sportive, jucătoarea de tenis a strâns până acum nu mai puțin de 37 de milioane de euro, în timp ce alte aproximativ 15 milioane le-a câștigat din contracte de sponsorizări, potrivit porsport.ro.

De-a lungul timpului, Halep a investit o bună parte din banii câștigați în afaceri imobiliare. Numai în ultimul an a ridicat două case în localitatea Snagov din afara Bucureștiului, iar o alta în cartierul Primăverii. O decizie cel puțin neinspirată sugerează Mircea Badea, care spune că, dacă ar fi avut o mică parte din sumele vehiculate, s-ar fi mutat imediat din țară.

„Și-a construit în ultimul an nu una, ci trei case, dintre care două pe aceeași stradă în afara Bucureștiului. Dac-o fi adevărat, mă gândesc așa: dânsa a câștigat cel puțin 36 de milioane de dolari numai din tenis, strict din turnee. Contractele de publicitate, care nu sunt ca la Naomi Osaka, să ne înțelegem, e mare diferență…

Că totuși vine din România doamna Halep! Contează și asta. Adică nu se năpustesc giganții mondiali să vâre banul. Bun, 36 de milioane numai din tenis. Frățioare, adică două case la Snagov? Să mor, dacă aș avea un milion, nu 36 de milioane, frățioare aș uita româna pe aeroport. Adică să stau la Snagov? De ce aș sta la Snagov? Nu am înțeles ideea. Sigur, doamna Halep… Nu îi spun eu doamnei Halep ce să facă și cum să-și cheltuiască banii”, a spus Mircea Badea, realizatorul emisiunii În Gura Presei.

Mircea Badea, socat de banii investiti de Simona Halep in imobiliare
Mircea Badea, socat de banii investiti de Simona Halep in imobiliare

Simona Halep: ”Nici gând să fac asta! Sunt româncă, trăiec în România și îmi plătesc taxele aici”

Atașamentul Simonei Halep față de România este de-a dreptul impresionant și poate fi explicația pentru care sportiva dorește să investească atât de mulți bani în țară. În urmă cu câțiva ani, jucătoarea era sfătuită de antrenorul ei de atunci, Darren Cahill, să își mute reședința în altă țară, pentru a economisi din banii plătiți sub formă de taxe.

Răspunsul sportivei l-a impresionat pe Cahill, care nu a mai vrut să deschidă acest subiect niciodată.

„În acel moment mi-a aruncat o privire tăioasă, la fel cum o face uneori pe teren, și a spus: `Nici gând să fac asta! Sunt româncă, trăiesc în România, îmi voi plăti taxele în România. Voi face așa cum e corect!`

Fiecare companie de management care a intrat în contact cu Simona i-a dat același sfat. Iar răspunsul ei a fost de fiecare dată același: Nu! Sunt româncă și îmi voi plăti taxele în România.”, a dezvăluit Cahill într-un interviu pentru Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe