Mircea Badea, certat de fani după ce a criticat-o pe Dana Budeanu. Ce i-au spus internauţii prezentatorului

Ana Anitoiu, Ana Ionescu 27.08.2021, 18:46

Mircea Badea a fost certat de fani după ce a criticat-o pe Dana Budeanu pe internet. Internauții i-au reproșat realizatorului TV acest gest, după care el a reacționat și a dat o explicație pentru toată lumea.

Cum a atacat-o Mircea Badea pe Dana Budeanu

Mircea Badea a atacat-o pe Dana Budeanu pe internet după ce ea a distribuit pe anunțul Ministerului Sănătății referitor la vaccinarea anti-Covid-19 la domiciliu și în ambulatoriile de specialitate.

”S-a dat drumu la pix! Deci calmă toată lumea, OK? Calm!”, a scris Dana Budeanu cu privire la anunțul Ministerului Sănătății, după care Mircea Badea i-a distribuit mesajul și a comentat: ”Doamna Budeanu n-ar putea să-și urmeze propriile apeluri la calm? Pare foarte anxioasă”.

Mircea Badea, certat de fani dupa ce a criticat-o pe Dana Budeanu
Dana Budeanu

Ce reacții a stârnit Mircea Badea

Acest comentariu al lui Mircea Badea a iscat numeroase comentarii din partea unor persoane care l-au întrebat cum este posibil să o atace pe Dana Budeanu, în contextul în care ar fi în aceeași tabără cu ea.

”Poate nu am înțeles bine, tu ai o problemă cu Dana Budeanu? La ora actuală a rămas singura care mai are curajul să spuna câte ceva. În rest toți ați schimbat macazul”,  ”Eu vă văd de aceeași baricadă. Sfatul meu este să nu o mai ataci”,

”Ești varză de frica virusului, oricât ai încerca să maschezi asta. Se vede prin tine. Dana e cool! Tu mimezi” și ”Mai anxios pari tu decât ea prietene”, au fost câteva dintre reacții.

Cum și-a explicat Mircea Badea gestul

La emisiunea sa de la Antena 3, ”În gura presei”, Mircea Badea a explicat că nu are nicio legătură cu Dana Budeanu, deși mulți îi consideră ”în aceeași tabără”. Realizatorul TV a precizat că a profitat de ocazia ce s-a ivit pentru a mai șterge câțiva internauți care aveau acces la secțiunea de comentarii de pe pagina sa de Facebook.

”Mi s-a reproșat că am atacat-o pe Dana Budeanu, ceea ce este fals. Eu nu o atac, nu am nimic cu această doamnă, doar că am văzut percepția că suntem în aceeași tabără și vreau să distrug ideea. Sigur nu sunt în aceeași barcă sau pe aceeași baricadă cu Dana Budeanu.

Nu am fost în același areal de răspândire, nu am avut aceleași preocupări, nu am nicio legătură cu dumneai. Nu vâslim în aceeași direcție, eu sunt pe persoană fizică. Nu am o luptă comună cu Dana Budeanu.

Nu spun acest lucru ca o chestiune negativă, doar că nu avem nicio legătură. Nu avem aceeași agendă, nu avem aceleași preocupări și, de multe ori, nu avem aceleași puncte de vedere”, a zis Mircea Badea.

Realizatorul TV a adăugat că a fost ”jihad” pe pagina lui de Facebook după ce a publicat acel mesaj referitor la Dana Budeanu, cu ”tone de reproșuri”. Mircea Badea a explicat că nu înțelege de ce era nevoie de apelul ei la clm, pentru că el nu vede să existe atât de multă anxietate.

Totodată, Mircea Badea a punctat că o diferență importantă între el și Dana Budeanu este că ea consideră că vaccinul anti-Covid-19 este ”horror (de groază, n.r.)”, în timp ce el nu spune ”nici așa, nici așa”, ci este ”pe persoană fizică”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...