Mircea Badea, apariție rară de la plajă. Mesajul ironic transmis de prezentator lui George Buhnici

Dumitrică Roxana 01.08.2022, 17:28
Mircea Badea, apariție rară de la plajă. Mesajul ironic transmis de prezentator lui George Buhnici

Mircea Badea a plecat într-o vacanță în această perioadă. Prezentatorul de la Antena 3 și iubita sa se bucură de adevărate clipe de relaxare departe de România. Cei doi nu au ales o vacanță în ţară, ci una în străinătate.

Ce destinaţie de vacanţă a ales prezentatorul TV

În urmă cu câteva zile, ei s-au îmbarcat într-un avion cu destinația Zakyntos. În doar câteva ore au ajuns în vacanță, acolo unde deja aveau cazarea asigurată. Carmen Brumă își ține fanii la curent și din vacanță, ea a postat primele imagini încă de când a ajuns. vedeta și-a etalat silueta fără cusur şi se mândrește cu formele ei tonifiate.

Nici prezentatorul TV nu s’a lăsat mai prejos. Pe contul personal de Instagram, Mircea Badea a distribuit un video, a filmat marea de la terasa unde a luat masa alături de Carmen Brumă și de prietenii care îi însoțesc.

Ce il pune Carmen Bruma pe Mircea Badea sa faca mereu in vacante

Mircea Badea, replici dure pentru George Buhnici

Recent, prezentatorul de la Antena 3 a vorbit despre cel mai intens discutat subiect al momentului și a avut niște replici dure pentru vloggerul George Buhnici, după declarațiile făcute acesta despre corpul femeilor de la mare. Mircea Badea a avut mai multe lucruri de spus în ceea ce îl privește pe George Buhnici, iar felul în care le-a exprimat a fost direct, în stilul caracteristic.

,,A sunat Buhnici….” este descrierea ultimei poze pe care vedeta a încărcat-o pe contul său.

Astfel, Mircea Badea și-a început pledoaria spunând că George Buhnici nici nu trebuia să se afle la acel festival de unde a făcut declarațiile, deoarece este un „tătăiță”.

Prezentatorul emisiunii În gura presei chiar a făcut aluzii la faptul că afirmațiile lui George Buhnici au fost lipsite de inteligență şi chiar l-a ironizat în cea mai recenta postare de pe Instagram.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe