Mircea Badea a răbufnit! Reacția tranșantă a prezentatorului de la Antena 3, după ce bătăușa de 14 ani a revenit la școală

Stan Filon 16.09.2020, 12:17
Mircea Badea a răbufnit! Reacția tranșantă a prezentatorului de la Antena 3, după ce bătăușa de 14 ani a revenit la școală

Mircea Badea a răbufnit pe Facebook, după ce a văzut imagini cu adolescenta bătăușă din Târgu Jiu! Fata s-a întors la școală, iar omul de televiziune nu s-a mai putut abține și a spus ceea ce gândește la adresa autorităților locale și ale profesorilor din acea zonă.

Reacția lui Mircea Badea după ce agresoarea de 14 ani din Târgu Jiu s-a întors la școală

Adolescenta de 14 ani care a snopit în bătaie o altă fată de 13 ani, după care a umilit-o, iar tot acest coșmar a fost filmat, s-a întors pe băncile școlii. Imaginile cu ea în curtea școlii s-au viralizat aproape la fel ca cele în care apare împreună cu alte două pritene umilind-o și tăvălind-o efectiv pe copila de 13 ani, iar Mircea Badea a răbufnit.

”Sigur, acolo este locul agresoarei: la scoala, intre copiii care nu au comis trei atrocitati filmate. Habar n-am daca e vreun profesor sau vreun parinte sanatos la cap in zona aia degenerata, dar acum e clar de ce se intampla odiosenii acolo: e ceva banal, firesc, tolerat”.

Reactia lui Mircea Badea dupa ce agresoarea de 14 ani din Targu Jiu s-a intors la scoala
Reactia lui Mircea Badea dupa ce agresoarea de 14 ani din Targu Jiu s-a intors la scoala

Agresoare, judecată în stare de libertate

Adolescenta violentă din Târgu Jiu a fost chiar și reținută pentru 24 de ore, după ce imaginile au ajuns în spațiul public, iar judecătorii au considerat c aceasta poate fi cercetată în stare de libertate.

Un profesor de-al tinerei a declarat că aceasta avea emoții pentru primirea pe care i-o vor face ceilalți colegi de clasă sau de școală.

„Îi este foarte teamă de cum o să fie primită de colectiv, de către colegi, de cadrele didactice. În permanenţă spunea mama că îi este teamă şi când iese din casă. Noi suntem aici să o ajutăm, atât pe aceasta cât şi pe victimă să depăşească momentele dificile”, spun reprezentanţii şcolii.

Avea emoții, dar elevii au primit-o în colectivitate

Avocatul fetei spune că aceasta regretă faptele comise, însă nu are o explicație pentru ieșirea sa foarte violentă. Aceasta nu se află la prima abatere de acest gen, fiind implicată în mai multe cazuri de agresiune.

„Regretă în continuare. În continuare nu are explicaţii pentru acţiunea violentă pe care a avut-o faţă de cealaltă minoră. Dar cu ajutorul familiei, ambii părinţi au intrat în concediu pentru a fi aproape de ea, pentru a o ajuta să trecă de această situaţie. A fost un eveniment care nu se va mai repeta sperăm noi, din partea clientei mele”, spune avocatul bătăuşei de 14 ani.

Între timp, victima sa beneficiază de consiliere psihopedagogică de la DGASPC. Reprezentanții școlii spun c deocamdată nu s-au remarcat incidente şi atât agresoarea cât şi victima deocamdată sunt bine primite de către colegi.

”Toată lumea îşi doreşte ca lucrurile să revină la normal”, mai spune unul dintre profesori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...