Mircea Badea a pus-o la zid pe Violeta Alexandru! Ce a putut să spună despre ministrul Muncii. Atac fără precedent

Stan Filon 12.09.2020, 20:38
Mircea Badea a pus-o la zid pe Violeta Alexandru! Ce a putut să spună despre ministrul Muncii. Atac fără precedent

Jurnalistul Mircea Badea a descris-o pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii, în termeni foarte duri. Realizatorul de televiziune a preluat numărul de telefon postat chiar de Violeta Alexandru pe contul ei de Facebook și l-a făcut public, la rândul său. De aici a pornit scandalul. Călin Popescu Tăriceanu s-a implicat și el.

Mircea Badea a pus-o la zid pe Violeta Alexandru, după ce i-a făcut public numărul de telefon, luat de pe pagina ei de socializare

Mircea Badea a fost oripilat atunci când a auzit că mama agresoarei de 14 ani din Târgu Jiu, care a bătut și umilit o fată de 13 ani, lucrează de 18 ani la Protecția Copilului. Realizatorul emisiunii ”În Gura Presei”, de la Antena 3, a cerut ca femeia respectivă să fie demisă.

Jurnalistul a postat pe rețeaua lui de socializare numărul de telefon al Violetei Alexandru, luat chiar de pe pagina ei de Facebook. Iadul s-a dezlănțuit, iar ministrul a primit mesaje injurioase și chiar blesteme. ”De ieri sunt înjurată la comandă. Blestemată. Am încercat chiar să explic unora dintre cei care ma injurau că DGASPC – acolo unde lucrează mama fetei din Tg.Jiu despre care se vorbește – nu este în subordinea Ministerului Muncii, ci a președintelui CJ. Nu a contat. M-ar fi omorât”, a scris Violeta Alexandru.

Mircea Badea a pus-o la zid pe Violeta Alexandru, dupa ce i-a facut public numarul de telefon, luat de pe pagina ei de socializare
Mircea Badea a pus-o la zid pe Violeta Alexandru, dupa ce i-a facut public numarul de telefon, luat de pe pagina ei de socializare

 

”Sa nu ne mai pierdem timpul cu delirul cretinoid ”

Răspunsul lui Mircea Badea nu a întârziat să apară, iar termenii au fost foarte duri. ”Imbecila asta si-a facut public nr. de telefon, dupa care rage ca i-am facut public nr. de telefon. Sa nu ne mai pierdem timpul cu delirul cretinoid al aleia de la Munca. Nu despre rahatul ei de numar e vorba, ci despre lucruri muult mai importante: copiii supusi torturii.

Maine avem emisiune. Va fi crancena. P.S. Sa se pregateasca si domnul Cosmin-Mihai Popescu de la PSD, presedinte al Consiliului Judetean Gorj. Il fac vedeta”, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu a trecut și el printr-un astfel de moment, așa că a scris un mesaj virulent și el la adresa Violetei Alexandru.

”Ați crezut că ce ați făcut altora nu se va întoarce împotriva voastră?”

„Doamna de la Muncă, Violeta Alexandru, îmi ridică serioase semne de întrebare. Această doamnă este foarte ofensată că jurnalistul Mircea Badea i-a făcut public numărul de telefon. Ciudat, pentru că pare că uită că tot ea și-a făcut public numărul propriu de telefon pe pagina de Facebook!?!?

Trecând peste acest amănunt, respectiva doamnă nu avea nimic împotrivă atunci când colegii domniei sale din USR (că acolo a fost înainte de a fi infiltrată în PNL) făceau public numărul meu de telefon, iar activiștii useriști încercau să mi-l blocheze. Cum nu era împotriva publicării numerelor de telefon nici atunci când a făcut public chiar ea numărul șefului Casei de Pensii! 

Doamna Alexandru, vă simțiți bine? Ați crezut că sistemul vă protejează până la capăt? Ați crezut că ce ați făcut altora nu se va întoarce împotriva voastră?”, a scris președintele ALDE.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...