Mircea Badea a povestit îngrozit ceea ce a găsit într-o clădire de corporatiști: „Am intrat în panică, erau 5 oameni acolo”

Madlen Moraru 09.06.2020, 17:43
Mircea Badea a povestit îngrozit ceea ce a găsit într-o clădire de corporatiști: „Am intrat în panică, erau 5 oameni acolo”

Mircea Badea a făcut public un episod trăit de curând. În plină pandemie cu noul virus cunoscutul prezentator de la Antena 3 a făcut câteva remarci neașteptate.

Mircea Badea a povestit îngrozit ceea ce a găsit într-o clădire de corporatiști: „Am intrat în panică, erau 5 oameni acolo”

Președintele Klaus Iohannis a decis prelungirea stării de alertă până la data calendaristică de 15 iulie. Ceea ce presupune că românii încă au în față o perioadă în care trebuie să respecte toate normele impuse de autorități. Din acest motiv, prezentatorul Mircea Badea a transmis câteva puncte de vedere pentru care nu i se pare cea mai corectă abordare pentru cetățeni. Cunoscutul om de televiziune a catalogat starea de alertă drept un joc politic. Vedeta celor de la Antena 3 a mai remarcat faptul că noua decizie nu are vreo legătură cu viețile sau nevoile românilor.

Mircea Badea a povestit îngrozit ceea ce a găsit într-o clădire de corporatiști „Am intrat în panică, erau 5 oameni acolo”
Mircea Badea a ironizat prelungirea stării de alertă până la 15 iulie

„Sunt pentru prelungirea stării de alertă. M-a speriat rezultatul sondajului, eu zic să se dea la toată lumea, să ajungă la toată lumea stare de alertă, mai ales că este perfect inutilă, mai puțin treaba cu moțiunea de cenzură, eventuala moțiune de cenzură. Alt efect nu are!”, a transmis Mircea Badea, în cadrul unei intervenții la Antena 3.

Continuarea stării de alertă a adus cu sine replici neașteptate din partea lui Mircea Badea. Prezentatorul a făcut câteva comentarii caracteristice în intervenția sa de pe post, din seara de luni. Mai mult, acesta a criticat decizia guvernamentală și a decis să le spună telespectatorilor un episod care l-ar fi îngrozit. Mai este cunoscut și că PSD, ALDE și Pro România au anunțat că vor depune o moțiune de cenzură contra actualei guvernări.

„Eu mă duceam azi la Radio Zu, care este într-o clădire uriașă de corporatiști. La ora 18.00 când ajung acolo, este pustiu. Eu niciodată nu urc cu liftul, ci o iau pe scări. Niciodată nu mă întâlnesc cu nimeni. Și mă duc ieri acolo, o iau pe scări, intru la etajul de la Radio Zu și văd cum se uită la mine dintr-un spațiu perfect închis cinci cetățeni care puneau gresie. Cinci cetățeni în 12 metri pătrați. Care respirau acolo de ore bune. Ne uităm unii la alții, mă gândesc ce fac, cobor și escaladez ca Omu-Păianjen, am intrat în panică. Mă năpustesc la ușă, dau cu cartela, intru. Mă gândeam că dacă vreunul avea ceva, că stăteau acolo de 3-4 de trei ore, sigur luam și eu. Deci e inutilă faza asta cu starea de alertă, dacă te uiți pe Instagram vezi numai ghiorlănei din ăștia, artiști, care stau la masa, câte 12 minim, fără mască. Deci singurul efect al stării de alertă este acela că nu se poate depune moțiune de cenzură. Dacă te duci să pui benzină, eu știu cel puțin două lanțuri mari în care nici un angajat nu poartă mască, n-am văzut nici unul. Repet, singurul efect al stării de alertă este că nu se poate depune moțiune de cenzură.”, a mai spus Mircea Badea.

Urmăriți Impact.ro și pe