Mircea Badea a dat din casă. Care este secretul relației longevive alături de Carmen Brumă, sunt împreună de mai bine de două decenii

Badea Violeta, Andrei Dumitrescu 30.03.2023, 08:37

Mircea Badea și Carmen Brumă formează, fără îndoială, unul dintre cele mai cunoscute, apreciate și longevive cupluri de vedete din România. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de două decenii, iar de-a lungul timpului nu au avut certuri grave care să le pună relația în pericol. Care este secretul lor? Prezentatorul TV a dezvăluit totul!

Mircea Badea, declarații surprinzătoare după 23 de ani de relație cu Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt împreună încă din anul 2000. Cei doi se iubesc enorm, se înțeleg de minune și sunt extrem de fericiți alături de fiul lor, Vlad, în vârstă de 9 ani.

Cum au reușit să mențină vie flacăra iubirii? Ei bine, prezentatorul TV a dezvăluit, recent, faptul că nu este și nu a fost niciodată de acord cu gelozia.

„Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele. Gelozia este boala orgoliului”, a spus moderatorul la Antena 3 CNN, în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Citește și Mircea Badea, lăsat acasă de Carmen Brumă. „Eu am lipsit doar patru zile”. Vedeta s-a distrat în Dubai!

Mircea Badea, Carmen Bruma si fiul lor
Mircea Badea, Carmen Bruma si fiul lor

Ce sfat are Mircea Badea pentru telespectatori

De asemenea, vedeta este de părere că multe persoane doar cred că iubesc, când, de fapt, în realitate, nu știu ce reprezintă acest sentiment. Tocmai din acest motiv, partenerul de viață al lui Carmen Brumă vine cu un sfat prețios pentru toți telespectatorii.

„Dacă vrei să ai acces la iubire, măcar iluzoriu, citeşti Nichita Stănescu.”, a spus Mircea Badea

Totodată, prezentatorul a mărturisit că nu este de acord ca partenerii să-şi verifice telefoanele. „Toată această „poliţie” pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne fereşte!

Mai zic unii, „Păi, tu nu-i verifici telefonul?”. Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!”, a mai spus Mircea Badea, tot în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Citește și Mircea Badea a răbufnit în scandalul polițelor RCA. De ce prezentatorul îi dă dreptate lui Titi Aur. „Ce, mașina se conduce singură?”!

Compozitie foto: Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...