Mircea Badea a cerut-o de nevastă pe Carmen Brumă, dar femeia l-a refuzat. ”Oamenii nu-s făcuți să fie monogami”

Iancu Andreea 14.09.2021, 20:29
Mircea Badea a cerut-o de nevastă pe Carmen Brumă, dar femeia l-a refuzat. ”Oamenii nu-s făcuți să fie monogami”

Relația dintre Carmen Brumă și Mircea Badea este una care durează de peste 20 de ani. Cuplul obișnuiește să fie extrem de discret în privința vieții lor private, dezvăluind foarte rar aspecte din intimitate. Deși Mircea Badea a cerut-o de nevastă pe Carmen Brumă, fosta prezentatoare TV l-a refuzat. În ciuda faptului că nu au ajuns până acum în fața altarului, cei doi au o relație de admirat, despre care frumoasa Carmen Brumă a vorbit recent, într-un interviu.

Motivul pentru care Carmen Brumă l-a refuzat pe Mircea Badea, deși prezentatorul TV a cerut-o de nevastă

Despre Carmen Brumă și Mircea Badea se cunoaște faptul că sunt împreună de mai bine de 20 de ani, au împreună un fiu, pe Vlăduț, însă cuplul nu a oficializat niciodată relația, în fața unui ofițer de Stare Civilă. Chiar dacă Mircea Badea a cerut-o la un moment dat de nevastă, Carmen Brumă l-a refuzat, iar motivul este dezvăluit chiar de către vedetă. Se pare că totul are legătură cu posesivitatea și infidelitatea din orice cuplu.

Discreți din fire, cei doi parteneri de viață au reușit cumva să găsească succesul unei relații armonioase, în ciuda faptului că, legal, nu îi unește niciun act. Viața lor de familie este una normală, în care fiul lor are parte de atenția și afecțiunea părinților săi, în timp ce cuplul reușește să îmbine responsabilitățile de adult cu nevoie de intimitate a partenerilor. Deși pentru multe femei poate părea ciudat, Carmen Brumă este cea care a refuzat să fie mireasă, deși, prin prisma meseriei, a îmbrăcat de multe ori rochia mult visată de alte domnișoare și doamne.

El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva, declara Carmen Brumă în urmă cu câțiva ani.

Mircea Badea a cerut-o de nevastă pe Carmen Brumă, dar femeia l-a refuzat
Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor

„Oamenii nu-s făcuți să fie monogami”

Însă relația dintre Carmen și Mircea nu are la bază doar astfel de aspecte formale, iar rezistența cuplului este o dovadă clară. Cei doi au decis că alte lucruri sunt esențiale pentru a relație armonioasă.

În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment, a povestit Carmen Brumă.

Pe de altă parte, vedeta nu este atrasă de ideea unei nunți. Rolul de mireasă și organizarea evenimentului fastuos reprezintă unele dintre motivele pentru care nu își dorește să se căsătorească. În plus, Carmen crede cu tărie că oamenii nu sunt făcuți să aibă doar un singur partener pentru tot restul vieții.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami, a mai precizat vedeta pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...