Mircea Badea a avut simptome de covid-19. Ce anunț a făcut acum prezentatorul: „Ce să fac”?

Ana Ionescu, Alexandru Ioanid 31.05.2021, 18:25
Mircea Badea a avut simptome de covid-19. Ce anunț a făcut acum prezentatorul: „Ce să fac”?

Mircea Badea a trecut prin momente de panică după ce zilele trecute a acuzat simptome de răceală asemănătoare infecției cu coronavirus. Prezentatorul TV și-a făcut imediat un test, iar rezultatul l-a anunțat chiar în timpul emisiunii pe care o moderează la Antena 3.

Ce a arătat rezultatul testului covid, după ce Mircea Badea a avut simptome de răceală

Celebrul prezentator a mărturisit în cadrul emisiunii În gura presei că a fost foarte îngrijorat și se temea să nu fi contractat infecția cu coronavirus. Și-a făcut rapid un test și, din fericire, acesta a fost negativ. Mircea Badea a ținut să facă acest anunț în direct ca toata lumea să fie liniștită.

„Începem superba emisiune cu o declarație, ca să ne înțelegem de la bun început, și anume: nu am COVID! Am făcut testul astăzi: negativ! Dacă mă vedeți fornăind, nu este COVID. Fac declarația aceasta și pentru colegii mei. E ceva pe bază alergică, din când în când. În sfârșit, am și eu perioade. Ce să fac… Deci, nu e COVID! Toată lumea să stea liniștită, e totul ok!”, a punctat Mircea Badea.

Mircea Badea a avut simptome de covid-19. Ce anunt a facut acum prezentatorul2
Mircea Badea a avut simptome de covid-19. Ce anunt a facut acum prezentatorul

Ce spunea Mircea Badea despre vaccinarea anti-covid

Mircea Badea susținea la începutul anului că nu se va vaccina foarte curând. La acel moment, vaccinul era disponibil doar pentru anumite categorii de persoane. Realizatorul TV mărturisea că „nu am chef să vină unul să-mi spună că m-am vaccinat peste rând, să nu fiu subiectul unei investigații, unei anchete ‘nenorocitul dracului s-a băgat peste rând și nu s-au vaccinat alte categorii care, într-adevăr să se vaccineze, că nu eu am făcut legea, nu eu am făcut platforma, nu eu am făcut centrele, ci oamenii pe care, sigur, îi susțin”.

”Pe de o parte e o campanie isterică pentru vaccinare, pe de altă e o hărmălaie că s-au vaccinat unii peste rând. Uite cum facem: declar public că mă p.ș pe vaccinurile lor și mă voi vaccina când nu voi avea încotro. Decât să stau să fac față istericalelor că m-am băgat în față și am zădărnicit un rahat, prefer să fac COVID. Nicio problemă”, mărturisea prezentatorul TV la finalul lunii ianuarie.

Urmăriți Impact.ro și pe