Mirabela Dauer, mărturisiri incredibile: „Dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea iubire”

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 23.07.2021, 19:03

Mirabela Dauer a făcut mărturisiri incredibile din viața ei personală. Cântăreața a spus că deși a fost căsătorită de două ori, nu s-a măritat cu marea ei iubire, deoarece dragostea de România a fost mai puternică. Artista a dat câteva detalii despre bărbatul de care s-a îndrăgostit puternic.

Mirabela Dauer, despre primul ei soț

Pe vremea când avea doar 18 ani, în anul 1965, Mirabela Dauer s-a măritat pentru prima dată, cu Willy Dauer, deși nu el avea să fie marea ei iubire. Atunci, artista își dorea o cale de a ”fugi de acasă”. Totuși, mariajul a durat alți 18 ani și s-a încheiat cu o petrecere. De altfel, ceea ce i-a ținut împreună a fost o prietenie adevărată și dragostea de distracție.

”Eram teribil de amuzanți amândoi. Iar noi, eu și Dauer, eram cei mai buni la chefuri, cei mai buni dansatori. Era vesel, eram doi copii tâmpiți. Când am divorțat, după ce am făcut actele la tribunal, am făcut petrecerea fix la același restaurant la care ne-am căsătorit, eu, el și tata. A fost singura persoană dintre cei apropiați care a venit la înmormântare la tatăl meu. Și m-a sprijinit foarte tare, eu eram devastată”, a spus Mirabela Dauer la podcast-ul ”Fain & simplu” al lui Mihai Morar.

Mirabela Dauer, marturisiri incredibile
Mirabela Dauer

Cine a fost marea dragoste a Mirabelei Dauer

Ulterior, între anii 1996 și 2000, Mirabela Dauer, acum în vârstă de 74 de ani, a trăit cea mai intensă poveste de dragoste, cu un bărbat pe nume Tudor. Totul s-a încheiat, însă, deoarece artista a vrut neapărat să se întoarcă în România, în ciuda faptului că el a rugat-o să rămână în Statele Unite ale Americii.

”L-am cunoscut în 1996, ne-am despărțit în 2000. Am plecat din America să fac un album, n-am vrut să mai rămân acolo, iar el nu a dorit să vină în România. S-a spart tot. Mă diviniza. Și, din păcate, a murit, dar ne vom revedea undeva, cândva. E prima și ultima dată când vorbesc despre el.

Cu el aș fi vrut să mă căsătoresc, a treia oară. Când am aflat că a murit, nu la mulți ani după, m-a amărât enorm. Nu știu ce mă ține în țara asta, dar dragostea de România a fost mai puternică decât marea mea dragoste”, a mai povestit Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer, victimă a violenței domestice în cel de-al doilea mariaj

Cel de-al doilea mariaj al Mirabelei Dauer a fost unul nefericit. Cântăreața s-a îndrăgostit de regizorul de televiziune Traian Popovici, la începutul anilor ’70, dar după opt ani de căsnicie a trecut printr-un divorț urât. Copilul care a rezultat din relația lor, Alexandru, i-a fost încredințat tatălui său, deoarece judecătorii au considerat că ea era prea mult timp plecată în turnee.

”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu“, spunea Mirabela Dauer cu o altă ocazie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...