Mirabela Dauer, dezvăluiri despre drama prin care a trecut. Cum a aflat ca suferă de o boală cumplită

Badea Violeta 27.05.2022, 11:39

Mirabela Dauer a trecut prin momente cumplite acum patru ani de zile, când a aflat că suferă de o boală necruțătoare. Cum a aflat celebra artistă de diagnosticul crunt. A luat legătura cu un medic în care avea mare încredere și care îi era și bun prieten, însă acesta i-a ascuns o vreme afecțiunea extrem de gravă. Iată care a fost reacția cântăreței de muzică ușoară!

Mirabela Dauer a suferit de o boală cumplită

Mirabela Dauer este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate cântărețe de muzică ușoară din țara noastră, fiind îndrăgită de numeroși fani din toate regiunile României și nu numai.

Cu toate că a fost una dintre cele mai discrete prezențe din lumea muzicală, Mirabela Dauer a decis, de curând, să-și deschidă sufletul în fața publicului și să povestească drama prin care a trecut în urmă cu patru ani de zile.

Îndrăgita artistă a fost diagnosticată cu o formă de cancer, veste pe care a primit-o de la medicul ce o trata și îi este prieten apropiat. Cântăreața a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, ,,Lucruri simple”, că acesta i-a ascuns o vreme boala de teama reacției pe care o va avea.

„Eu ziceam: „Ce ai, dragă, de nu mai vorbești cu mine?”. „Păi am avut aia…”, tot o lălăia cu mine… „Știi că pe mine nu mă ține chestia asta, spune-mi adevărul!”.

Și a venit într-o sâmbătă la mine și mi-a zis: „Fato, ai cancer”. La care eu, în inconștiența mea normală: „Da? Și ce facem acum?”. Eu zâmbeam, iar el se gândea dacă mai sunt normală sau am avut un șoc.”, a mărturisit Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer, marturisiri incredibile
Mirabela Dauer

Mirabela Dauer, abandonată de prieteni în cel mai greu moment al vieții sale

După ce medicul i-a dat verdictul crunt, Mirabela Dauer a fost abandonată de prieteni și s-a simțit extrem de singură. Artista a mărturisit că au fost doar două-trei persoane care au sprijinit-o și care i-au fost alături după vestea primită.

„M-a întărit Dumnezeu. E singurul care a stat lângă mine. Am avut 2-3 persoane care au stat lângă mine, dar aia e altceva, sunt sufletul meu, prietenii mei, câțiva.

Prietenii ăia, hora aia mare de prieteni care stăteau, ciuguleau în jurul meu, a dispărut. S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă.”, a precizat celebra solistă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...