Mioara Roman, despre decizia fetelor sale de a o interna într-un centru pentru bătrâni. Oana şi Catinca nu au avut încotro

Cristian Cojocaru, Ștefan Olteanu 28.03.2021, 15:18
Mioara Roman, despre decizia fetelor sale de a o interna într-un centru pentru bătrâni. Oana şi Catinca nu au avut încotro

În urma problemelor de sănătate cu care s-a confruntat Mioara Roman în ultima vreme, aceasta este încântată de decizia fetelor. Astfel, Catinca și Oana Roman au decis ca mama lor să fie internată timp de o lună într-un centru pentru vârstnici.

Ce părere are Mioara Roman despre decizia fetelor sale

Mioara Roman a suferit mai multe intervenții chirurgicale în ultimii ani. Atât vârsta cât și problemele de sănătate de care sufereau, au avut un cuvânt de spus în cazul celei care și-a împărțit viața cu Petre Roman, astfel că aceasta a ajuns pe mânile chirurgilor. Pentru că cele două fiice ale sale doresc tot binele din lume pentru Mioara Roman, acestea au decis să o interneze într-un centru pentru vârstnici.

În cadrul centrului, mama lor va avea parte de tratamente speciale pentru a trece mai ușor prin perioada de recuperare. Desigur, cele două vor ca Mioara Roman să petreacă o lună în centrul respectiv pentru ameliorarea stării de sănătate a mamei lor.

”Mama va veni punctual de azi inainte aici. Pentru a-și îmbunătăți mobilitatea. O să vină și acasă, va sta și aici. Mama e bine e foarte încântată, i se pare super frumos și abia așteaptă să înceapă tratamentele și să fie bine. Pentru că în ultima vreme a stat mult în casă și chiar își dorește să își îmbunătățească starea de sănătate.Acum suntem aici și este extrem de încântată. Probabil că o să ne împărțim această sarcină și o sa fie bine, pentru că și Oana este destul de ocupată, atunci o să o ajut și eu cât pot”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.

Oana Roman a fost cea care a oferit detalii despre procedura chirurgicală a mamei sale precum și despre starea de sănătate a acesteia
Oana Roman a fost cea care a oferit detalii despre procedura chirurgicală a mamei sale precum și despre starea de sănătate a acesteia

Ultima operație la care a fost supusă mama Oanei Roman

În data de 20 ianuarie a acestui an, Mioara Roman a fost supusă unei operații de colecist. Fiica sa, Oana Roman este cea care a venit cu detalii despre modul în care a decurs operația precum detalii de starea acesteia de sănătate după intervenția chirurgicală.

 “Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi, o vor duce în salon. Este foarte bine. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spitalul Sanador, pentru că mama acolo merge.

Noi toți acolo mergem de ani de zile (…). M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și, slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok. Vă mulțumesc încă o dată și vouă”, a povestit Oana Roman într-un Story pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe