Mioara Roman, cuvinte dure despre soţia lui Petre Roman. Ce ar fi făcut, de fapt, Silvia Chifiriuc

Badea Violeta, Diana Timișoreanu 13.10.2021, 11:38

Mioara și Petre Roman au avut o căsnicie de mai bine de trei decenii. Părinții Oanei Roman au divorțat în anul 2007, dar războiul dintre cei doi foști soți continuă și acum. Recent, Mioara Roman a vorbit despre actuala parteneră de viață a fostului premier. Iată ce îi reproșează Silviei Chifiriuc.

Mioara Roman, atac la adresa soției lui Petre Roman

Deși au trecut 14 ani de când s-au despărțit, Mioara Roman și Petre Roman sunt la cuțite și acum. Cei doi foști soți nu-și vorbesc. Mama Oanei Roman este convinsă că vinovată pentru acest lucru este nimeni alta decât Silvia Chifiriuc, actuala soție a fostului premier.

„În cei 34 de ani de căsătorie, o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu.

Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici macăr să mă sune! Nici cu fetele noastre el nu se află în relații apropiate”, a dezvăluit, acum mulți ani, Mioara Roman.

Mioara Roman, atac la adresa sotiei lui Petre Roman

Ce diferență de vârstă este între Petre Roman și actuala sa soție

Amintim că Petre Roman și actuala sa parteneră de viață și-au unit destinele în anul 2009. Relaţia lor a fost pusă la îndoială încă de la început, fiindcă între cei doi există o diferență de vârstă de 27 de ani.

Ea are 48 de ani, iar el 75. Cu toate astea, diferența de vârstă nu a fost un impediment în căsnicia lor. Mai mult, cei doi au împreună și un copil, un băiețel, în vârstă de 12 ani.

„Este o soție foarte devotată, foarte iubitoare, pe care eu am îndemnat-o tot timpul să-și vadă de cariera ei muzicală, profesională, pentru că eu cred că are o voce foarte fumoasă.

Chiar și acum mi-aș dori ca această carieră muzicală a ei, pe care eu o prețuiesc foarte mult, să fie mult mai înfloritoare. Ca să avem un cuplu în care fiecare e mulțumit de el însuși”, a declarat Petre Roman la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Ce a spus Mioara Roman despre diferenţa de vârstă dintre Petre Roman și Silvia Chifiriuc

Mioara Roman a vorbit și despre diferența de vârstă dintre fostul său soț și actuala sa parteneră. Mama Oanei Roman este de părere că dacă doi oameni se înțeleg, nu contează dacă unul e cu mult mai mare. Aceasta a mai adăugat că există multe alte lucruri mult mai importante care contează într-o căsnicie.

„Tatăl lui Petre spunea: Mai bine să-mi facă rău decât să-mi pară rău. Viaţa trebuie trăită. Că vor fi fericiţi trei, cinci sau 10 ani, bravo lor! Eu şi Petre nu ne-am despărţit din cauza diferenţei de vârstă. Ni s-a umplut paharul că ne-am chinuit prea rău şi punct.

Cea mai fericită căsnicie pe care am văzut-o a fost între un domn şi o doamnă cu 15 ani mai mare, dar care erau la acelaşi nivel cultural. Ea a murit, iar el s-a dus zilnic la mormântul ei”, spunea Mioara Roman, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...