EXCLUSIV

Minodora și Tavi Colen reacționează după scandalul violului. ”Am făcut împreună și un imn pentru FCSB” (exclusiv)

Iancu Andreea 03.08.2021, 14:03
Minodora și Tavi Colen reacționează după scandalul violului. ”Am făcut împreună și un imn pentru FCSB” (exclusiv)

Scandalul violului dintre Minodora și Tavi Colen a stârnit uimire în rândul fanilor celor doi. Artiștii au decis să facă lumină în privința acuzațiilor care i se aduc fostului cântăreț din trupa Talisman și au oferit detalii cu privire la zvonurile apărute recent. Astfel, Minodora și Tavi Colen reacționează după scandalul violului, explicând ce s-a întâmplat, de fapt, între ei.

Minodora și Tavi Colen reacționează după scandalul violului

Un scandal neașteptat a izbucnit recent, după ce Tavi Colen a fost acuzat că ar fi hărțuit-o sexual pe colega sa, Minodora. Cei doi protagoniști au fost uimiți să descopere aceste zvonuri din tinerețea lor, pe vremea când se aflau la început de carieră. Fostul membru al trupei Talisman a fost implicat peste noapte într-o poveste cu iz sexual, după ce au apărut acuzații că Tavi Colen ar fi încercat să o violeze pe Minodora, în 1997. Incidentul ar fi avut loc la Reșița, pe când artista nu debutase încă pe scenele din țară. Acum, Minodora și Tavi Colen reacționează după scandalul violului și explică adevărul.

Acuzațiile au fost respinse de Tavi Colen, care a mărturisit că nu poate fi vorba despre un astfel de gest. În plus, artistul a ținut să menționeze că între el și Minodora există o prietenie frumoasă, de ani buni. Cei doi au colaborat adesea pe plan muzical și, mai mult, Tavi Colen se înțelege de minune și cu soțul artistei. El și partenerul de viață al Minodorei chiar au făcut împreună un imn pentru FCSB.

Așa ceva nu există. În România se poate scrie orice, oricând. Cu Minodora mă știu de mult timp și am colaborat, nu de zeci, ci de sute de ori. Acum nu mai departe de doi ani am colaborat și cu soțul ei, cu care suntem prieteni de familie. Am făcut împreună un imn dedicat celor de la FCSB, fiindcă primisem o comandă pe tema asta…Mai puteam colabora daca exista așa ceva între noi?, a declarat, în exclusivitate, artistul, pentru Impact-Playtech.

Minodora și Tavi Colen reacționează după scandalul violului
Minodora ar fi fost hărțuită de Tavi Colen în tinerețe

Reacția Minodorei: „Tavi nu mi-a făcut nimic”. De la ce a pornit totul

După apariția scandalului sexual, Minodora a reacționat și ea și a oferit detalii despre presupusa acuzație de hărțuire din partea lui Tavi Colen. Artista a fost surprinsă de aceste zvonuri și a mărturisit că nu s-a pus niciodată problema de un astfel de gest din partea colegului său de breaslă.

Nu este adevărat ce se spune! Nu mi-a făcut Tavi nimic. Nu știu de ce s-ar isca un asemenea scandal, poate de dragul artei, a declarat Minodora, în exclusivitate pentru sursa citată.

Deși ambii artiști au negat vehement aceste acuzații, se pare că totul a pornit de la informațiile unui fost angajat al hotelului la care Talisman susținuse un concert în Reșița.

Tavi Colen a hărțuit-o sexual pe Minodora. Aceasta a vrut să-l reclame pentru «tentativă de viol», dar Alin Oprea a convins-o să nu o facă. În anul 1997, trupa Talisman a susținut un frumos concert în Reșița și au fost cazați în hotelul unde eram eu recepționeră. După eveniment, băieții au petrecut câteva ore la terasa hotelului unde cânta la acea vreme o tânără foarte frumoasă și talentată din localitate, Minodora (viitoarea vedetă de astăzi).

Alin și Tavi au fost foarte plăcut impresionați de talentul și frumusețea fetei, iar, după ce aceasta și-a încheiat recitalul, au dorit să o felicite. Tavi a insistat să mai rămână cu ei la un «suc», însă Minodora a invocat faptul că este cu mama ei și că trebuie să plece împreună acasă. După câteva tratative joviale, Tavi a reușit să o convingă pe mama Minodorei să plece acasă, aceasta având încrederea că o lasă pe mâini bune, a povestit o persoană care a fost martor al incidentului pentru cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...