Militarii ruşi, surprinşi pe Tinder, în plin război. Cum au reacţionat tinerele din Ucraina

Badea Violeta 25.02.2022, 14:55
Militarii ruşi, surprinşi pe Tinder, în plin război. Cum au reacţionat tinerele din Ucraina

Tinder este, fără dar și poate, una dintre cele mai utilizate aplicații la nivel mondial pentru a cunoaște persoane noi. O demonstrează asta și militarii ruși aflaţi în căutarea unei partenere. Surprinzător sau nu, aceștia au încercat să ia legătura cu femeile din Ucraina pe reţeaua socială. Iată cum au reacționat tinerele când le-au apărut pe Tinder profilurile unor soldați ruși!

Ucrainencelor le-au apărut pe Tinder profilurile unor militari ruşi

Se pare că militarii ruşi nu au venit în Ucraina doar cu gândul de a cuceri țara, ci și cu gândul de a cuceri inima tinerelor ucrainence.

Aflaţi în căutarea unei partenere, soldații din Rusia au încercat să ia legătura cu femeile din Ucraina pe celebra reţea socială Tinder, dedicată întâlnirilor romantice.

Recent, o ucraineancă a dezvăluit că i-au apărut pe aplicație mai multe profiluri ale unor militari ruşi, potrivit New York Post.

„Practic, locuiesc în Kiev, dar mi-am schimbat setările de locaţie în Harkov, după ce o prietenă mi-a spus că sunt militari ruşi peste tot pe Tinder”, a spus o ucraineancă în vârstă de 33 de ani, citată de Digi 24.

„Mi se pare amuzant şi, în acelaşi timp, înfricoşător”, a declarat femeia.

„Nu mi s-a părut nicunul dintre ei atractiv şi oricum nu am de gând să mă culc cu inamicul. Am dat swipe left şi le-am respins cererile”, a mai completat tânăra.

Militarii rusi folosesc aplicatia Tinder pentru a cuceri tinere ucrainence
Militarii rusi folosesc aplicatia Tinder pentru a cuceri tinere ucrainence

Tinder, cea mai populară aplicație de dating, folosită de militarii ruși

Tânăra din Ucraina povestește că, la un moment dat, a schimbat câteva cuvinte cu un militar rus pe nume Andrei, în vârstă de 31 de ani.

Potrivit fetei, acesta distribuise o poză în care apărea îmbrăcat în ţinută completă de luptă şi ţinând în mâini un Kalaşnikov.

Un alt soldat rus s-a afișat pe aplicație în timp ce arăta ostentativ ceasul militar. Tot pe Tinder, un alt militar îşi arăta într-un selfie pistolul.

Amintim că armata rusă a invadat joi dimineață, 24 februarie, Ucraina. De altfel, Vladimir Putin a anunțat că va desfășura o operațiune militară specială în această ţara vecinilor noștri.

În cursul zilei de ieri, 24 februarie, s-au auzit mai multe explozii în mai multe orașe ale Ucrainei, iar atacurile sunt în plină desfăşurare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...