Milionarul de la Pro TV, acuzat de o tânără celebră că a părăsit-o. Detaliile neștiute din povestea de dragoste secretă

Andra Daoud 27.01.2022, 13:56

Un tânăr milionar român, care a făcut avere peste Ocean, este acuzat de o vloggeriță celebră că a înșelat-o și că a părăsit-o. Fata a povestit totul în cadrul unui podcast, iar acum fostul ei iubit a reacționat. Milionarul are o altă versiune asupra felului în care s-au întâmplat lucrurile și a venit cu lămuriri. El a adus și dovezi, fragmente din conversații private cu fosta iubită.

Milionarul de la Pro TV, acuzat de o tânără celebră că a părăsit-o

Sebastian Dobrincu, românul care a făcut avere în Silicon Valley, este acuzat de fosta lui iubită că a înșelat-o și că a părăsit-o. Vloggerița Mimi a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, cum a decurs relația cu juratul de la Imperiul Leilor și care a fost motivul pentru care s-au despărțit.

La începutul relației, am stabilit de comun acord că nu ne dorim să fie publică, nu știam dacă va fi stabilă. Eram doi copii. Eu aveam o expunere foarte mare. Nu voia nimeni să transforme o iubire pură de copii într-un circ. (…) Ne-am mutat împreună după 3 luni. A devenit o relație serioasă, apoi au început să apară problemele. Eu simțeam că el s-a îndrăgostit de altcineva, iar el spunea că era doar în capul meu.

În momentul ăsta, nu am de unde să știu dacă era doar în capul meu sau dacă era realitatea, numai Dumnezeu știe. Am rămas împreună 3 luni după momentul ăsta și a coincis cu momentul în care el și Ioana (n.r. Ioana Ignat, actuala lui iubită) s-au cunoscut. Un an investisem mult timp și sentimente amândoi, construisem ceva. Dar, pentru că eu simțeam asta, am devenit foarte rea cu el. El a plecat în America”, a povestit Mimi.

Milionarul de la Pro TV, acuzat de o tânără celebră că a părăsit-o. Detaliile neștiute din povestea de dragoste secretă
Sebastian și Mimi, pe vremea când formau un cuplu

Sebastian Dobrincu are o altă versiune a poveștii

La scurt timp după ce Mimi a lansat zvonul că Sebastian și Ioana Ignat și-au clădit relația pe nefericirea ei, tânărul milionar a reacționat. Sebastian Dobrincu a spus versiunea lui asupra felului în care a decurs totul, prin intermediul Instagram-ului.

Mimi este de profesie creator de conţinut. Drama şi controversa sunt canalele prin care ea şi echipa ei generează beneficii financiare. I-am iertat şi ignorat multe atacuri nefondate, atât în privat, cât şi în public. Ultimul episod însă a pus capac şi simt nevoia să spun cine este Mimi cu adevărat. A minţit că a fost înşelată.

Deşi mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacţia impulsivă şi eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să îşi recunoască niciodată public greşeala. Aveţi aici o parte din mesajul pe care Mimi urma să îl publice pentru a cere scuze public pentru minciună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat”, a scris Sebastian Dobrincu și a postat și un fragment dintr-o conversație pe WhatsApp cu Mimi, pentru a-și susține pledoaria.

Sebastian a continuat și a spus că fosta lui iubită nu îl poate acuza că a cunoscut pe altcineva în perioada în care s-au despărțit, pentru că și ea ar fi făcut același lucru.

Definiţia ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce şi tu faci. Repetă în presă că ar fi fost «părăsită». Ne-am despărţit de comun acord, în urma unei discuţii civilizate, după care amândoi am întâlnit pe altcineva – lucru pe care nu l-a menţionat niciodată. Nicio despărţire nu este uşoară. Am suferit amândoi în egală măsură – ea în public, însuşindu-şi rolul de victimă, iar eu, respectându-ne durerea, în privat”, a continuat tânărul miliardar.

Sebastian Dobrincu a desființat, rând pe rând, toate acuzațiile lui Mimi la adresa lui. Întregul mesaj al tânărului milionar îl găsiți în galeria foto.

Urmăriți Impact.ro și pe