Miley Cyrus și Liam Hemsworth au divorțat. Cu ce a rămas artista, după 10 ani de relație

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au divorțat

Celebra cântăreață și actriță americană și actorul australian Liam Hemswort, au decis să o ia pe drumuri separate. Mai mult, divorțul a fost deja finalizat, potrivit noilor documente depuse în instanță. Vestea i-a întristat peste măsură pe fanii cuplului care nu se așteptau ca cei doi să se despartă, deoarece păreau făcuți unul pentru celălalt.

Cu ce rămâne Miley Cyrus după divoțul de Liam Hemsworth

Actrița și cântăreața americană Miley Cyrus, în vârstă de 27 de ani, a luat decizia de a se despărți de celebrul actor australian, Liam Hemsworth, după doar șapte luni de la căsătorie. După divorț, cântăreața va rămâne cu animalele de companie, adică cu cei șapte câini, doi ponei, un porc și cu cele trei pisici.  Momentan, nu se cunoaște motivul pentru care cei doi au decis să se despartă definitiv. Tot ceea ce se știe este că în luna august 2019, Hemsworth a cerut divorțul de Cyrus, după 7 luni de mariaj, ”din cauza unor  diferențe ireconciliabile„ , la o instanță din Los Angeles.

Miley Cyrus, Liam Hemsworth, divorț, avere

Cu ce rămâne Miley Cyrus după divoțul de Liam Hemsworth

Important de precizat ar mai fi faptul că cei doi nu au nimic de împărțit înafară de animale, deoarece au semnat un contract prenupțial, ceea ce înseamnă că fiacare rămâne cu averea intactă în urma divorțului.

Miley Cyrus și Liam s-au cunoscut în anul 2009 pe platourile de filmare pentru ”The Last Song”, iar un an mai târziu au început să iasă împreună. Ulterior, în 2012 aceștia s-au logodit, după care un an mai târziu s-au despărțit. În 2016 și-au reluat relația, iar în 2018 s-au căsătorit, potrivit mediafax.ro.

Cu cine și-a refăcut viața Miley Cyrus

După divorțul de Liam Hemsworth, Miley Cyrus a început o nouă poveste de dragoste alături de cântărețul Cody Simpson. Miley Cyrus devenit- cunoscută din serialul pentru adolescenți ”Hannah Montana” în care interpreta rolul principal. Totodată, este și unul dintre cei mai mari artiști care s-au lansat în producțiile Disney. Fiind fiica interpetului de muzică Billy Ray Cyrus, și-a lansat și ea în 2013 cel de-al patrulea album ”Bnagerz” cu hituri precum ”We Can’t Stop” și ”Wrecking Ball” ce au fost promovate prin clipuri provocatoare. În septembrie 2017 a fost lansat cel mai recent album ”Younger Now”. De asemenea, și Liam și-a refăcut viața alături de modelul Gabriella Brooks.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI