Mike Tyson a dezvăluit de la ce a pornit bătaia din avion, când a făcut KO un pasager. „Este o situație din care ai numai de pierdut”

Sorin Barbu 23.05.2022, 16:34
Mike Tyson a dezvăluit de la ce a pornit bătaia din avion, când a făcut KO un pasager. „Este o situație din care ai numai de pierdut”

Mike Tyson rămâne și la 56 de ani același personaj iute la mânie, pe care nu-i bine să-l enervezi. A simțit asta pe pielea lui unul dintre fanii pugilistului care și-a supărat idolul și a încasat-o bine de tot. Fostul campion mondial și-a făcut podcast și a povestit de unde a pornit conflictul.

Mike Tyson a dezvăluit de ce a bătut în avion un pasager

Acum aproape o lună, Mike Tyson a fost implicat într-un conflict care s-a terminat destul de rău pentru adversar. În timpul unei călătorii cu avionul unul dintre pasageri a fost foarte încântat când l-a văzut pe fostul campion mondial. I-a mărturisit că îi este fan și și-a dorit o fotografie.

Tyson a fost de acord, dar după fotografie, omul a revenit și și-a dorit și alte poze. Fostul sportiv a răbdat o perioadă, doar că la un moment dat s-a năpustit asupra pasagerului cu o ploaie de pumni. Nu s-a oprit până ce omul nu a fost pus la podea. Incidentul a fost filmat și a ajuns pe internet. Fostul campion al greilor profesioniști a fost reținut de polițiști, iar acum a vorbit prima oară despre incident.

„Mi-au zis că nu voi fi acuzat. Mă hărțuia, am făcut poze cu măscăriciul ăsta. Nu ar trebui să zbor cu avioane publice. Soția mea mă ceartă mereu că zbor în felul ăsta. Problema e că atunci când ajungi într-un conflict de genul ăsta este o situație din care ai numai de pierdut”, a spus Tyson.

Presa de peste Ocean a scris că fostul sportiv ar putea să aibă mari probleme după această bătaie, dar până la urmă nu a fost pus sub acuzație. Instanța a motivat că „atitudinea victimei dinainte de incident, și faptul că ambele părți au dorit să nu se ajungă la proces” au fost de ajuns pentru a-l ierta pe pugilist.

Cu câteva săptămâni înaintea acestui incident, Tyson a rezolvat cu mult calm o situație mult mai periculoasă dintr-un bar, unde unul dintre clienți a scos un pistol.

Mike Tyson a fost cel mai tânăr campion mondial din boxul profesionist, iar din cele 50 de victorii din carieră, 44 le-a obținut prin KO.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe