Mihai Voropchievici ne spune ce reprezintă numărul fiecărei zodii din horoscop

Cristian Cojocaru 17.01.2021, 10:11
Mihai Voropchievici ne spune ce reprezintă numărul fiecărei zodii din horoscop

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, numărul fiecărei zodii a horoscopului are o semnificație anume. Ordinea zodiacului nu redă această combinație, aceasta fiind formată din numere pentru fiecare zodie, astfel că Berbecul nu este numărul unu, chiar dacă în zodiac este prima zodie.

Numărul fiecărei zodii prezentat de Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici explică faptul că anumite lucruri vin cu încărcături mai întortocheate dintr-o zonă incertă, care nu poate fi observată la o primă vedere. Potrivit numerologului, este necesar pentru a ști cine este numărul unu, acest număr fiind atribuit zodiei Scorpion. Acesta reprezintă simbolul Soarelui, al celui de pe primul loc. Poate fi reprezentat prin absolut, independent, individualist și egoist, deținând puterea peste orice.

Aflat sub influența lui 1, Scorpionul debordează de energie, având forță și încredere pentru a acționa la cel mai potrivit moment. Impozant atunci când se află sub acest număr, va da dovadă de dominanță și posesivitate în orice împrejurare, Scorpionul în general fiind posesiv fără a ști că este acest prim număr. Pretențios în alegeri, cei aflați sub acest număr de obicei nu prea se căsătoresc cu oricine și oricând. Numărul 2 este corelat cu Rac și Pești, astfel acest număr par arată unitatea, echilibrul, prietenia, dragostea și afecțiunea. Este un număr care prezintă feminitatea. Pregătit mereu să sară în ajutorul celorlați, cei care se află sub numărul 2 este o persoană care colaborează foarte bine și este un romantic incurabil.

Nativii din zodia Taurului au atribuit numărul 3, număr care semnifică desăvârșirea. Acest număr reprezintă începutul, parcursul și sfârșitul. Influența acestui număr poate da dovadă de un optimism incurabil, un umor de o eleganță britanică fiind sufletul petrecerilor. Femeia din Taur va ști tot timpul să capteze atenția bărbaților. Leul se află sub influența numărului 4. Acesta se lasă greu condus de emoții, ducându-se mai mult spre partea rațională, luând în calcul toate ipotezele. Din punct de vedere al dragostei, stabilitatea se găsește și aici, sentimente fiind unele de durată.

Mihai Voropchievici explică faptul că anumite lucruri vin cu încărcături mai întortocheate dintr-o zonă incertă
Mihai Voropchievici explică faptul că anumite lucruri vin cu încărcături mai întortocheate dintr-o zonă incertă

Gemenii se află sub influența lui 5

Semnul Gemenilor are influență din partea lui 5, număr care reprezintă armonia dar și explozia. Acest număr îi ajută să fie originali și plini ide viață, pregătiți mereu pentru a căuta misterul și care trăiesc clipa. Iubirea pentru numărul 5 este una nebună, pasională. Fiind o zodie duplicitară, nativii Gemenilor alternează între extreme.

Capricornul este reprezentat de numărul 6, care simbolizează familia și sprijinul necondiționat. Puternici precum un lemn de esență tare, aceștia sunt foarte răbdători însă sunt de ferit atunci când răbdarea i-a părăsit. De obicei oamenii din jur îi iubesc pe nativii zodiei, fiind foarte afectivi. Înconjurat de armonie și confort, iubesc natura, vitalitatea și florile. Înțelegător din fire, își arată sprijinul celor din jur în mod necondiționat.

Numărul 7 este reprezentat de zodia Fecioară, care reprezintă un ghid pentru cei apropiați. Sunt oameni de bază și apelează de multe ori la ideile strecurate prin propriile filtre și nu pleacă urechea asupra preconcepțiilor. Fiind o zodie atrasă de meditație, aceasta se conectează cel mai bine când se află în natură.

Numărul 7 este atribuit zodiei Fecioară. Are valori de sprijin. Întotdeauna va fi un fel de ghid pentru cei din jur, sunt oameni de sprijin care au propriile idei şi nu idei preconcepute şi de obicei nu ţin cont de sfaturile altora. E fire meditativă şi îşi va găsi mereu liniştea în mijlocul naturii. Vărsător se află sub egida numărului 8, răsturnat devine infinit. Vărsătorul reprezintă exploratorul, fiind mereu atras de ceea ce este nou. Un om al tehnologiei și viitorului, dar care oscilează foarte des, fiind o zodie de aer. Voința sa este de fier și are o foarte mare încredere de sine, completată cu curaj și îndrăzneală.

Paradoxal, primei zodii din horoscop i se atribuie ultimul număr, 9. Cifra Universului aduce acestuia independență și libertate deplină. Din punct de vedere al dragostei sunt demni și loiali dar tot timpul secretoși. Ori de câte ori le iese dragostea în cale, nu vor ezita să dea credite acesteia, îndrăgostindu-se foarte ușor, mai explică numerologul în cadrul Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe