Mihai Trăistariu vrea să se apuce de manele. Mesajul pe care i l-a dat lui Costi Ioniță

Ana Anitoiu 15.08.2022, 21:03
Mihai Trăistariu vrea să se apuce de manele. Mesajul pe care i l-a dat lui Costi Ioniță

Mihai Trăistariu vrea să se apuce de manele. Cântărețul a dezvăluit ce mesaj i-a dat lui Costi Ioniță, fostul lui coleg din trupa Valahia, precum și ce i-a răspuns artistul cu privire la o eventuală colaborare de acest gen.

Mihai Trăistariu ar putea cânta manele

Cântărețul a spus că i-a dat temă de gândire lui Costi Ioniță să colaboreze pentru o manea, iar fostul lui coleg de trupă a acceptat. Însă, deocamdată, nu au înregistrat o astfel de piesă.

„Nu am avut timp, nu ne-am intersectat, nu știu. (…) Rămâne deschisă colaborarea, dar nu ne-am mai intersectat. Eu i-am dat varianta și el a zis: Da, frate, facem!. I-am zis: Bun, dă-i bătaie!.

Dar nu mi-a mai trimis nimic, nu am mai ținut legătura, dar nu zic nu. Eu vreau, dar să vedem. Costi a zis că a trebuit să fac o colaborare cu un manelist celebru, iar eu nu am obiectat, e mai ușor, probabil, să intri pe piață dacă faci un duet”. a spus Mihai Trăistariu, pentru Ego.ro.

Mihai Traistariu vrea sa se apuce de manele
Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu, inspirat de o cântăreață din România

De asemenea, Mihai Trăistariu a spus că sunt oameni în jurul său care îi spun că nu este o idee bună să se apuce de manele. Însă, cântărețul a explicat că în aceste vremuri nu mai contează ce se cântă și a dat-o exemplu pe Theo Rose, despre care a spus că are o voce „splendidă”.

„Theo Rose are o voce splendidă și cântă spre manele. Și nu o deranjează. Adică nu mai contează ce mai cânți, prind manelele în continuare. Eu credeam, sincer, în urmă cu 10 ani, că au dispărut.

Acum au reapărut, copiii le ascultă la școală, în pauze. Nu vor dispărea. Au un ritm dansant și rămân în vogă”, a mai spus cântărețul.

Ce părere are Mihai Trăistariu despre cântăreții de manele

Totodată, Mihai Trăstariu a spus că, în opinia lui, cântăreții de manele au voci foarte bune, deși au fost de multe ori contestați și blamați pentru stilul muzical. Artistul a precizat că aceștia se bucură de mult succes și a clarificat că nu are vreo preferință cu privire la numele cu care ar colabora pentru o manea.

„Eu nu am obiectat, nu am zis nimic. Am cântat mereu cu ei în concerte și am văzut ce succes au. Foarte mulți dintre ei au voci foarte bune și atunci nu pot să le contest valoarea. Da, și ea (Loredana Groza, n.r.) a cântat cu ei, tot prin Costi Ioniță”, a mai spus cântărețul.

De altfel, cântărețul Mihai Trăistariu a dezvăluit că fanii lui i-au mai cerut, de-a lungul timpului, să interpreteze manele. Artistul a precizat că până la data de 9 octombrie, are fiecare weekend ocupat de concerte pe care trebuie să le susțină.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...