EXCLUSIV

Mihai Trăistariu, scos din foame de fani. Cum l-au salvat de Paște, artistul e recunoscător

Oana Pascaru, Alexandra Andrei 06.05.2021, 19:29
Mihai Trăistariu, scos din foame de fani. Cum l-au salvat de Paște, artistul e recunoscător

Celebrul solist Mihai Trăistariu, care în 2006 a dat lovitura la “Eurovision”, cu piesa ”Tornero”, iar ani la rând a cântat în toate colțurile lumii, a ajuns la fundul sacului, în pandemie. Singura lui salvare au rămas cele cinci garsoniere, din Mamaia, și pe care, de Paște, le-a închiriat inclusiv fanilor.

Mihai Trăistariu, scos din foame de fani

Mihai Traistariu duce dorul scenei și speră ca măcar vara aceasta să prindă câteva cântări bine plătite. Dar, se va concentra și pe turism, ocupându-se de închirierea celor cinci garsoniere pe care le deține în Mamaia. Contactat de reporterii Impact.ro, Mihai Traistariu ne-a dezvăluit cum a reușit să se redresese financiar, în această perioadă:

“Am fost foarte afectat de pandemie, nu am avut spectacole, a fost foarte greu. A trebuit să vând o garsonieră, pentru că pandemia m-a prins cu o rată lunară la bancă de 5.000 de euro. Chiriile astea, de Paște, m-au salvat. Am avut noroc că, înainte de pandemie, mi-am mai scos din chirii în medie de 20.000-30.000 de euro”. Artistul ne-a mai spus și cât costă o noapte de cazare într-o garsonieră: “Clienți am avut și la începutul anului și acum, de Paște. Mai vin și oameni de afaceri și se mai cazează câte o noapte- două. Prețul variază, în funcție de lună, de sezon, de exemplu, în iunie, dau camera cu 250 de lei pe noapte, iar în iulie cu 350 de lei pe noapte. Turiștii au incluse și bucătăria și baia”. Cele cinci garsoniere sunt de tip studio, apartamente mari, care, cu tot cu balcon, măsoară 43 de metri pătraţi.

Mihai Trăistariu, scos din foame de fani
Așa arată una dintre garsonierele lui Mihai, din Mamaia

Mihai Trăistariu: ”Mi-am vândut o garsonieră. Sunt în prag de depresie!”

Solistul Mihai Traistariu a trecut și prin depresie, în pandemie, din cauza lipsei activității artistice: ”Mi-am vândut o garsonieră, aveam șase, chiar nu vreau să îmi vând și maşina, ca să am ce mânca. S-a ajuns prea departe! În viaţa mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie! Am ajuns într-un punct în care nu m-am imaginat vreodată. A trecut aproape un an şi ceva de când s-a declanşat pandemia, iar noi, artiştii, suntem lăsaţi pe ultimul loc. Suntem firi mai sensibile şi dacă HORECA a protestat, noi am rămas uitaţi de lume. Mie îmi este extrem de greu”, declara Mihai Trăstariu, la Antena Stars.

Cum atrage Mihai Trăistariu turiștii, pe Litoral: ”Ia-ți gașca sau familia și hai la mare!”

Garsonierele lui Mihai sunt închiriate, adesea, de fanii lui. Trăistariu e conștient că reclama este sufletul comerțului, așa că și-a postat un anunț atractiv, pe Facebook:

”Toate garsonierele sunt la etajul 5 ( cu lift în bloc ), în Mamaia Nord – cea mai în vogă, cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc. Se află la 30 de secunde de plajă și chiar în centrul stațiunii. Numele se potrivesc perfect cu mobilierul. Ia-ți gașca sau familia și hai la mare! În mai, iunie și septembrie e mult mai ieftin decât în iulie și în august ! Iar căldura e aceeași ! Rezervă-ți vacanța la mare din timp ca să prinzi prețuri bune și locuri faine!”.

Urmăriți Impact.ro și pe