Mihai Trăistariu își face post de televiziune. Cum se va numi. ”Am depus deja documentele”

Stan Filon 16.05.2021, 11:50
Mihai Trăistariu își face post de televiziune. Cum se va numi. ”Am depus deja documentele”

Chiar dacă se plângea acum câteva luni că a ajuns la sapă de lemn, Mihai Trăistariu vrea acum să-și facă o televiziune! Îndrăgitul cântăreț a stat și a analizat domeniul și a ajuns la concluzia că este nevoie de încă o televiziune în Constanța sa natală!

Mihai Trăistariu își face post de televiziune

Mihai Trăistariu are deja mai multe afaceri. Cântărețul are o școală de muzică și își închiriază apartamentele din Mamaia, însă vrea să devină mogul de presă! Mihai Trăistariu, în vârstă de 41 de ani, a spus că la noua sa televiziune vor fi promovate tinerele talente.

“Am tot mers în ultimii ani la festivaluri și cu managera mea am ajuns la concluzia să facem noi o televiziune artistică, prin care să promovăm acești copii talentați pe care îi descoperim. Ne-am dus la CNA, am depus documentația și așteptăm să se facă ședința. Undeva prin toamnă, dacă ne ajută Dumnezeu, cu niște investiții costisitoare, încercăm să facem o televiziune nouă. O să o numesc MNTI TV – am furat ideea de la Eminem. Sper să avem noroc. Am luat și site-urile, merg pe brandul ăsta, vreau să-l dezvolt. Vreau să fac concursuri de talente, știri, de toate. Anul trecut am făcut 20.000 de euro din apartamentele de la mare”, a povestit Mihai Trăistariu pentru Click!.

Mihai Traistariu isi face post de televiziune
Mihai Traistariu isi face post de televiziune

Artistul se plângea că a rămas fără bani

Mihai Trăistariu spunea în urmă cu câteva luni că mai are în conturi doar puțin peste 4.000 de lei și recunoștea că nu îl mai ia somnul noaptea de grija zilei de mâine. Pandemia de coronavirus l-a lovit puternic și pe artist, însă vara aceasta se va pune pe picioare, odată cu deschiderea sezonului estival, când turiștii vor lua cu asalt apartamentele sale din Constanța.

”Eu în clipa asta mai am undeva la 4000 de lei în bancă, mă uit la ei și zic, stai să vedem că poate e o chestie de câteva zile, săptămâni. Aștept miracole!

Unul dintre apartamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi. Bani cu care trăiesc și acum. Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie”, declara Mihai Trăistariu pentru Antena Stars în care vorbea și despre petiția semnată de foarte mulți artiști din România care cereau ajutor statului pe timp de pandemie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI