Mihai Trăistariu, accident de mașină miercuri dimineață. „Nu mai contează cine e vinovat”

Ioana Bucur 23.02.2022, 16:18
Mihai Trăistariu, accident de mașină miercuri dimineață. „Nu mai contează cine e vinovat”

Ziua a început cum nu se poate mai prost pentru îndrăgitul artist. Mihai Trăistariu a fost implicat într-un accident de mașină, miercuri dimineața. Cântărețul a povestit exact ce s-a întâmplat, dezvăluind că nu contează cine a fost cel vinovat sau câți bani va trebui să scoată din buzunar pentru a acoperi paguba – „mașina e zdrobită pe lateral” –  ci faptul că nimeni nu a fost rănit.

Mihai Trăsitariu a fost implicat într-un accident de mașină

Se pare că traficul din București a făcut o nouă „victimă”. Miercuri dimineața, Mihai Trăistariu a fost implicat într-un accident auto. Incidentul s-a lăsat cu pagube majore, artistul spunând că mașina sa este „zdrobită pe lateral”.

Totul s-a întâmplat într-o intersecție din Capitală. La culoarea verde a semaforului, Mihai Trăistariu a făcut stânga și a fost lovit o o mașină de taxi.

„A fost un accident mediu, eram la un semafor, s-a făcut verde, eu am făcut stânga, după care un taximetrist a intrat în mine. Nici nu contează cine-i vinovat, important e că suntem în viață”, a povestit artistul.

Cântărețul a dezvăluit că nu a stat să se gândească la vinovat, oferindu-și datele poliței RCA șoferului de taxi, urmând ca el să își repare autoturismul prin CASCO.

„Mașina e zdrobită pe lateral, mai mult a fost afectat taxi-ul. I-am dat RCA-ul meu, iar eu voi face mașina cu CASCO. Fiarele se repară, sănătate să fie“, a spus la România TV, Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, accident de mașină miercuri dimineață. „Nu mai contează cine e vinovat”
Mihai Trăistariu

„Aș da tot ce am aici și aș deschide o afacere”

Valul de scumpiri l-a atins și pe Mihai Trăistariu, artistul trezindu-se cu facturi uriașe. Acesta a recunoscut că nu refuză o eventuală mutare în Dubai, ținând cont că speră că doar așa ar putea scăpa de plata utilităților.

„Mi-a venit factura la gaz, următoarea. Pentru decembrie mi-a venit 2.400 și acum a venit 4.000 de lei, este ceva îngrozitor. Am zis sub formă de glumă, dar mie îmi place la Dubai, am mai fost acolo, mă încântă faptul că este cald. Am spus de mutare în ideea de gaz, căldură, nu mai plătesc facturi, acolo pot să fac ce vreau, e caniculă.”, a zis Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Dacă ar fi să plece din România, destinația pe care ar avea-o în gând este Dubai, unde și-ar putea câștiga banii din turism. Acesta ar vinde tot ce are în România pentru a deschide o afacere acolo:

„Probabil turism, am niște apartamente la malul mării, m-am învățat cu ele, îmi merge bine. Există o variantă și cu muzica, dar trebuie să le cânt în arabă, în engleză, nu știu. O combinație. Aș da tot ce am aici și aș deschide o afacere, trebuie să trăiesc și acolo.”

Chiar dacă pandemia a pus stop concertelor, Mihai Trăistariu se bucură de un venit stabil după ce s-a implicat în turism. El deține șase apartamente pe litoral care se pot închiria.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...