Mihai Stoica sare în apărarea lui Gigi Becali și îl critică pe Claudiu Keșeru. „Democrația nu merge așa”. De la ce a pornit scandalul cu atacantul FCSB

Sorin Barbu 21.02.2022, 12:01
Mihai Stoica sare în apărarea lui Gigi Becali și îl critică pe Claudiu Keșeru. „Democrația nu merge așa”. De la ce a pornit scandalul cu atacantul FCSB

Egalul din partida cu CS Mioveni a tensionat atmosfera de la FCSB. Claudiu Keșeru a fost din nou exclus din lot pentru că la finalul partidei cu Universitatea Craiova 1948 și-a permis să-l critice pe patronul formației. Mihai Stoica este de partea lui Gigi Becali și este convins că jucătorul de 35 de ani a greșit foarte tare.

Mihai Stoica îl pune la punct pe Claudiu Keșeru

Claudiu Keșeru și Constantin Budescu au fost cu jucătorii „cu greutate” aduși la FCSB în vară în speranța că echipa va câștiga titlul după șase ani. Evoluțiile lor nu au fost strălucite și cum au prins greu un tricou de titular, patronul și-a adus brusc aminte că îi plătește foarte bine. Constantin Budescu și-a reziliat contractul și a plecat la FC Voluntari în vreme ce Keșeru a decis să rămână la FCSB până în vară, la finalul înțelegerii, cu 25.000 de euro pe lună.

Supărat că nu joacă, atacantul a răbufnit la finalul partidei cu Universitatea Craiova 1948 și a spus că va spune tot adevărul după expirarea contractului. Gigi Becali s-a enervat și l-a scos din lot la partida cu Academica Clinceni. Cu Chindia, atacantul a intrat în repriza a doua și a dat o pasă de gol, dar înainte de duelul cu CS Mioveni s-a trezit din nou în tribună. În plus, l-a criticat și managerul general al FCSB.

„Eu pot să spun doar că noi, care suntem zi de zi cu echipa, n-am sesizat absolut nimic în neregulă cu la Keşeru, s-a antrenat bine, profesionist 100%, n-am nici o problemă cu el.

Problema pe care şi-a creat-o a fost când a ieşit după meci şi a spus că la sfârşitul contractului va vorbi el mai multe. A fost o mare greşeală. A avut loc o discuţie telefonică între el şi patron apoi, ştiu de la Gigi ce s-a discutat, a fost un monolog. Greşeala a fost a lui.

Ce sens avea să provoci scandalul ăsta? Ce să vorbeşti la final?

Gigi i-a zis: «Îţi dau cel mai mare salariu din echipă, după Tănase». Ce poţi să spui tu? Că ce? Nu era normal să fie discuţia asta”, a declarat oficialul FCSB, la Telekom Sport.

Mihai Stoica a împrumutat și o parte din discursul lui Gigi Becali.

„Keşeru ştia unde a venit? Da. Bun. Claudiu a greşit. Trebuia să-şi vadă de treabă. N-a ieşit doar el din lot, le vine rândul tuturor. Ai contract, ai salariu. Democraţia nu merge aşa”, a mai spus Mihai Stoica.

 Ilie Dumitrescu, dispută în direct cu Gigi Becali

Deși a fost foarte rar titular, Claudiu Keșeru a marcat cinci goluri. Ilie Dumitrescu nu înțelege de ce un jucător care câștigă 25.000 de euro pe lună și are unul dintre cele mai mari salarii din echipă vede partidele din tribună. S-a contrat pe această temă cu Gigi Becali, în direct la Digi Sport.

 Ilie Dumitrescu: Dacă tot îi plătești salariul până în vară, de ce ambițiile astea?

Gigi Becali: Pentru că nu mai poate să ajute.

Ilie Dumitrescu: Uite că te-a ajutat la ultimul meci cu Chindia. La un meci cu încărcătură, te ajută la faze de genul.

Gigi Becali: Am răspuns, pentru că așa consider eu. 

Ilie Dumitrescu: E ambiția ta! 

Gigi Becali: Bine, mă, fac cum ziceți voi, îi dau salariu, jucăm cu 12, 13, 14. 

Ilie Dumitrescu: Am întrebat, care e raționamentul?

Gigi Becali: Am răspuns, tu crezi că ne ajută, eu nu cred că ne ajută. Vrei să cred ceea ce crezi tu?!

Ilie Dumitrescu: La ultimul meci, ți-a dat pasă de gol? Ai câștigat meciul cu pasa aia de gol. 

Gigi Becali: Atunci a ajutat, dar acum. ..

Ilie Dumitrescu: De ce nu îl trimiți în vacanță în Dubai, mai bine, plătește-i salariul. 

Gigi Becali: Păi, ce, așa vrei tu? 

Ilie Dumitrescu: Îl plătești și îl ții în tribună?

Gigi Becali: E la mine acasă, mă! Îl plătesc și îl țin în tribună. Dacă vrea salariu, îi dau și să plece, știi tu? Sau poate vreau să îl țin armă secretă în play-off. 

Ilie Dumitrescu: Uite, Omrani, la CFR Cluj, Petrescu nu îl mai folosește pentru că îi expiră contractul în vară? 

Gigi Becali: Îmi caut un profesor să mă învețe. Nu vreau. Îl compari pe Omrani cu Keșeru? Nu da exemplu aiurea. Omrani e cel mai bun din România și Keșeru nu mai poate la noi, la nivelul ăsta.

FCSB ocupă locul doi în prima ligă la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe